Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A Brit kutyatáp elérhető közelségben várja!

 

A Brit kutyatáp egyik legfontosabb jellegzetessége, hogy kedvező feltételekkel beszerezhető. Ez, különösen hosszútávú, optimális táplálásban gondolkodva különlegesen nagy pozitívum, amivel érdemes élnie. Természetesen a tápanyagok minősége nem szenvedhet csorbát, ahogy az összetétel komplexitása sem.

 

A tápok, függetlenül a konkrét típustól tökéletesen alkalmasak a kiegyensúlyozott ellátásra. Válogathat méret, illetve kor szerint, de egyéb jellemzők mentén is kutathat a kínálat, Brit biztosította tagjai közül. A méret alapján történő választás roppantul lényeges momentum, hiszen egy óriásnövésű kutyus egészen más arányú és összetételű ételt igényel, mint apró termetű társa. Ez nem csupán a bevitt kalóriamennyiségben mutatkozik meg, hanem a makroanyagok arányszámaiban is. A korosztály figyelembevétel is lényeges momentum, amit sokan szeretnek félvállról venni, pedig nem ildomos így tenni. A junioroknak elengedhetetlen a kimagasló protein bevitel ahhoz, hogy a testük megfelelő ütemben fejlődjön, ezzel szemben a senior kedvenceknek kifejezetten veszélyes az emelt fehérje bejuttatása, mivel károsodhat a vesefunkciójuk. Ez persze a két véglet, de egy éppen adult korát élő kedvencnek sem feltétlenül jó az, ami az idősebb generációnak tápláló és ez megfordítva is helytálló kijelentés.

A Brit kutyatáp ünneppé teszi a kutyavacsorát!

A különböző ízesítésű fajták lehetővé teszik, hogy még az extra válogatós ebek is megnyalják a szájukat, vacsorázásuk vagy éppen reggelizésük végeztével. A fenti kritériumok és az ízesítés szem előtt tartásával a Brit termékcsalád tagjai között garantáltan ráakadhat arra a tápra, aminek minden egyes szeme aranyat ér kedvence számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: #brit kutyatáp #brit premium kutyatáp