Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

​Tanácsok macskaeledel választáshoz

A macskatartók pontosan tudják, hogy a doromboló négylábúak igazán ínyencek, és ha belekóstolnak valami finomba, akkor később már nem érik be az alacsonyabb minőséggel. Nem kell azonban, hogy csillagászati összegekbe kerüljön az állat táplálása, mindössze a beszerzési forrást érdemes alaposan megválasztania.

Az interneten keresztül még az olyan ismert és népszerű macskaeledel márkák is elérhető áron vásárolhatóak meg, mint a Brit Care, az Acana, vagy az Orijen. Természetesen nem mindegy, hogy milyen mennyiséget ad ezekből kedvencének. Míg a kijáró cicák lemozogják a kalóriákat, addig a lakásban tartott állatoknál gyakran merül fel az elhízás problémája. Az említett tápok arra is kiválóan alkalmasak, hogy a súlyfelesleggel küzdő cicák egészségesen adhassák le a pluszt. A macskaeledel kiválasztásánál érdemes szem előtt tartani a fehérjetartalmat, hiszen erre a kis ragadozóknak nagy szükségük van.

A konzervek mellett célszerű száraztápot is tartani otthon, ám ez utóbbival a kandúroknál legyen óvatos, hiszen húgyúti problémák léphetnek fel, ha túl sok szárazat ad kedvencének. Minőségi macskaeledel kapcsán is igaz az, hogy a mértékletességet ajánlott szem előtt tartani. Bár a sóvárgó macskatekintetnek nehéz nemet mondani, de néha muszáj a cica egészsége érdekében. Ha kedvező áron szeretne minőségi tápokhoz jutni, érdemes az online macskaeledel rendelés kínálta előnyökkel élnie. Néhány kattintással vásárolhat, és akár hónapokra feltöltheti kedvence éléstárát. Ne feledkezzen meg a jutalomfalatokról sem, a dorombolás biztosan nem marad el utána!

Tartalomhoz tartozó címkék: #cikk