Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Reklamáció, Garancia

Reklamáció

A csomagban küldött számla szerinti termék (ek) meglétét átvételkor az átadóval/kézbesítővel (futár) együtt, szükséges ellenőrizni.

Amennyiben az átvételkor eltérés tapasztalható a rendeléstől vagy a számla szerinti tételek a kiszállítottal nem egyeznek , ill. esetleg a küldemény hiányos vagy sérült a csomagban bekövetkező sérülésekről, valamint az esetleges hibás teljesítésről jegyzőkönyvet szükséges felvetetni az átadóval, ill. telefonon egyeztetni ügyfélszolgálatunkkal a számlán és a megrendelés visszaigazoláson is meg található telefonszámon. Szállító ügyfélszolgálata lehetőségéhez mérten igyekszik a helyzetet azonnal hatékonyan megoldani, hogy a felmerült problémát elhárítsa.

A csomag sérülése vagy hibás teljesítés nyomán indokoltan jegyzőkönyvezett csomagok nem kerülnek átadásra, azok az ügyfélszolgálati egyeztetés keretében kerülnek pótlásra. 


Garancia

Társaságunk a gyártók és forgalmazók által biztosított garanciális feltételeket biztosítja.

A termék esetleges meghibásodása esetén hívja fel ügyfélszolgálatunkat és közölje a termékkel kapcsolatos problémát.

Jelzését követően haladéktalanul tájékoztatjuk az adott termékkel kapcsolatos garanciális lehetőségekről.

A szavatossági és jótállási felelősséget a 117/1991. (IX.10.) számú Kormányrendelete szabályozza.

Garancia érvényesítésének alapfeltétele az az eredeti számla bemutatása.

Táraságunk csak a hibás teljesítésből adódóan cserél ki terméket és elállási jog gyakorlásából adóan fizeti vissza a termék ellenértékét. Ezen túlmenően termékek cseréjére vagy visszavételére nem kötelezhető.
 


 

Posta Pontok
pickpackpontok logok
pickpackpont logo
Royalcanin kutyatáp macskatáp link
Szállítási információk!
info Szállítási idő
Info Átvételi lehetőségek
info Szállítási díjak
Legjobb ajánlataink!