Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Profine kutyatáp

A Profine kutyatáp minden helyzetre kínál megoldást!

2019. 06. 26. 16:00:00

A Profine kutyatáp nem hagyja cserben, ha kedvence ízlése kicsit nehezen kielégíthető, ha kényesen húzza fel az orrát a legtöbb táp szaglása után vagy ha érzékenységgel küzd, ezért nem rakhat a táljába bármilyen eledelt. A kényesség nem győzhető le egyszerűen ez tény és való. A legfontosabb, hogy ilyen esetben házi koszttal, még csak falatozás szintjén se kínálja meg kutyáját, mert könnyen rászokhat az igazán jóra, s ezek után garantálható, hogy oda sem fog szagolni a táphoz.

A Profine kutyatáp a nevében hordozza a legfőbb jellemzőit!

2019. 02. 26. 11:00:00

A Profine kutyatáp ismertetése nagyjából egyetlen percet vesz igénybe, lévén a gyártó névválasztása több, mint beszédes. Mi az a két angol kifejezés, amit felfedezni vél a márkanévben? Az egyik a profi, ami fordítást sem igényel. 

Ismerje meg a Profine kutyatáp pozitívumait!

2018. 11. 28. 09:00:00

A Profine kutyatáp, ahogy az a márka nevéből is sejthető profi választás. A gyártó termékpalettája olyan széles spektrumon mozog, hogy bárki felfedezheti azt, a kedvence táljába szánt variációt, mely minden egyéni igénynek megfelel.