Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Termékek Menü

Átvétel Pick Pack Pont-on!

Mi is az a Pick Pack Pont ?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 190 városában megtalálható, több mint 600 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.
A Pick-pack-pont Pick Pack Pont-ok olyan üzletek, valamint töltőállomások,  amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.
Pick-Pack-Pontok
A RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a CO-OP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.
 
Csomagját ott veszi át ahol szeretné és akkor amikor Ön ráér!  
Az átvétel a megrendelésnél kiválasztott PPPont címén történik.
 

Személyes átvétel      Pick Pack Ponton

 
A címlista  letölthető itt , vagy  megtekinthető a pickpackpont.hu/átvételi pontok  oldalon ahol térkép is segíti a tájékozódást, vagy a szállítási mód választásakor felkínált keresővel választható a megfelelő PPPont.
A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban, e-mailben és SMS-ben is értesítjük, melyet követően csomag azonnal átvehető.
A termékek a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül (budapesti pont 1-2, vidéki pont 2-3 munkanap) a mindenkori készletek figyelembevételével kerülnek kiszállításra, ettől esetleg eltérő időpontról e-mailben tájékoztatjuk vásárlóinkat.
Csomag a pickpackpont csomagkereső  oldalon követhető nyomon.
A csomag az értesítést követő 5 munkanapig vehető át az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart. A pontos nyitvatartási adatok és a boltokra vonatkozó egyéb információk a pickpackpont.hu/átvételi pontok oldalon találhatók.
 
Pick Pack Pont ügyfélszolgálat Tel: 06-1-881-2615
Nyitva tartás: H-P 07:00-20:00
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu
CSOMAGNYOMONKÖVETÉShttp://sprinter.hu/gyorskereses
 
A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:
Bruttó rendelési érték
Szállítási díj
0-10.000 Ft
990 Ft
10.001-14.000 Ft
490 Ft
14.000 Ft Felett
0 Ft
14.000 Ft-ot meghaladó rendelések további költségek nélkül vehetőek át a kiválasztott PPPonton.
Az árak Bruttó árak (27% Áfa-t tartalmaznak)
 
Mikor remek választás a Pick Pack Pont?
Abban az esetben, ha a futárral történő kézbesítés esetleg túl költséges, vagy nem tudja elfoglaltságát összeegyeztetni a szállítási időpontokkal, vagy csupán szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a személyes csomagátvételi lehetőséget.
 
Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, és a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is.
Továbbá választása szerint a csomagok szinte bármelyik nap bármelyik órájában átvehetőek, mivel az átvételi pontok minden nap akár 00:00 – 24:00-ig nyitva tartanak. 
A Boltok pontos nyitva tartásáról és bankkártya elfogadásáról a  letölthető boltlistánkból , vagy a pickpackpont.hu/átvételi pontok  oldalon tájékozódhat.
 
Hogyan kérhetem a személyes átvételt?
A Pick Pack Ponton történő személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a pénztári folyamat, szállítási mód fázisánál választható.
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. Átvételkor személy azonosító okmányt szükséges bemutatni, hogy az Ön által rendelt csomag ne kerülhessen illetéktelen kézbe!

Pick pack pontok:


Pick Pack Pontok megtekintése itt. 


Más átvételi módok megtekintése: Házhozszállítás futárszolgálattal, személyes átvétel PostaPontokon .