Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Termékek Menü

Orijen kutyatáp

2020. 10. 21. 11:00:00

Az Orijen kutyatáp kitűnő választás, ha a kiegyensúlyozott táplálás a célja. Mit jelent a harmonikus etetés? Nemcsak azt, hogy a kutyája nyugalomban „felporszívózhatja”, békésebb fajta esetén elrágicsálhatja a tálba kiöntött ételét. A legfőbb kérdés, hogy mi az, ami végül tápszemek formájában a kedvence elé kerül?

2020. 07. 15. 12:00:00

Az Orijen kutyatáp üstökösként csapódott be az eleségpiacra, és bizony sokak figyelmét felkeltette. Ez persze nem mostanában történt, viszont a gyártó továbbra is az élen jár. Nemcsak a meglepetések generálásában, hanem a minőség garantálásában is. Nem véletlen, hogy sokan a legjobb kutyatápként emlegetik.

2020. 06. 29. 11:00:00

Az Orijen kutyatáp prémium választás. Akkor is, ha ételérzékenység nehezíti meg az etetés pillanatait. Akkor is, ha pusztán a minőségi összetevők élveznek elsőbbséget, és gyakorlatilag minden más helyzetben. De mitől válik prémiummá egy táp?

2020. 04. 15. 13:00:00

Az Orijen kutyatáp, anélkül, hogy kiemelnénk egyetlen típust, minőséget és megfizethetőséget testesít meg. Mindkettő lényeges kitétel, sőt, valójában kiegészítik egymást, különösen hosszútávon. Hiszen miért ne gondolkodhatna abban, hogyha rátalált az ideális tápra, akkor kitartson amellett? Ha kutyája örömmel veti rá magát a tápszemekre, akkor ennek alapvetően nincsen akadálya.

2020. 01. 20. 13:00:00

Az Orijen kutyatáp kiváló választás, ha egy gazdaságos, mégis kutyája szemével (pontosabban fogaival) nézve íncsiklandó eleségre szavazna. Hogy mik azok a jellemvonások, amik a gyártó tápjaiban teret, helyet kapnak? Egyrészt a minőségi tápanyagok.

2019. 11. 26. 11:00:00

Az Orijen kutyatáp tápláló, egészségtudatos és gazdaságos választás, sőt. A kutyák szerint kifejezetten finom alternatíva, márpedig valójában az ő véleményük a legfontosabb. Kedvence milyen ízvilágot szeret?

2019. 07. 18. 11:00:00

Az Orijen kutyatáp megfizethető alternatíva, aminek a segítségével nemcsak etetheti, hanem táplálhatja kedvencét. E kettő között nagyjából ég és föld a különbség. Az etetés bár fedezheti kutyája napi energiabevitelét és kalória szükségletét, de nem nyújthat olyan teljes körű támogatást a szervezete számára, mint a táplálás, ami vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bejuttatásával garantálja az egészségmegőrző célok elérését.

2019. 04. 17. 15:00:00

Az Orijen kutyatáp széles spektrumon mozgó termékpalettája minden korú és nagyságú kutya számára minőségi eledelt kínál. Negyed évszázad. Pontosan ilyen mértékű tapasztalattal rendelkezik a gyártó, ami a megbízhatóság egyik alap pillére. 

2019. 02. 19. 11:00:00

Az Orijen kutyatáp duplán jó választás, hiszen egyrészről minőségben kifogástalan jellemzőkkel rendelkezik, míg másrészt kedvező anyagi feltételekkel szerezhető be. Vagyis a kézzel fogható megbízhatóságot pénztárcabarát árak társaságában ragadhatja magához, egy nagy zsák képében. 

2019. 01. 24. 14:00:00

Az Orijen kutyatáp nem hagyja cserben, ha olyan eledelt keres, mely megfizethető feltételekkel avanzsálhat kedvence napi betevőjévé. A kiadósság lényeges szempont a táplálásban, ez vitathatatlan tény. Nyilván az első és legfontosabb, amikor a megközelítően legjobb eledel után kutat, hogy a komponensek, összetevők minőségről árulkodjanak.