Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Minőségű kölyök kutyatáp, egészséges felnőtt kutya

A kölyök kutyatáp milyensége prioritást élvez, hiszen a tápszemek összetétele egy az egyben befolyásolja a növekedés gyorsaságát, a csontozat, izomzat fejlődését, az ízületek megerősödését stb. Azaz a kis kópé egészsége és a vitális felnövekedés biztosítása nagymértékben függ a kutyatálba szánt elemózsia jellemvonásaitól.

A kölyök kutyatáp emeltebb fehérjetartalommal támogatja a naggyá alakulást

A szervezet három különböző makroanyag típusból nyeri az erejét. A szénhidrátokra úgy is tekinthet, mint tüzelőkre. A zsírok beolajozzák a működést, miközben a fehérjékből épülhet fel a vár. A csontozat, az izomzat, vagyis a vázszerkezet egésze. Természetesen a folyamatot a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek megfelelő aránya is támogathatja. Nem véletlen, hogy a legtöbb baby, illetve junior tápvariáció egyéb hozzáadott, értékes összetevőkkel is büszkélkedik. Ha pedig, már szóba került az arányosság, akkor tudni kell, hogy fent említett három makro egymáshoz viszonyított mértéke is komoly jelentőséggel bír. Fejlődésben lévő kiskutyáknál a fehérjék nagyobb mennyiségű jelenlétére van szükség ahhoz, hogy a test felépüljön, megfelelő erősségű és ellenállóságú izomzatot, csontozatot stb. létrehozva. Mindehhez elengedhetetlen az optimális kalcium szint, amelyet a legtöbb eleség automatikusan biztosít. Így a felnőtté változás nem jelenthet egészségügyi kihívást.

Melyik ízesítésű kölyök kutyatáp a legjobb döntés?

Ez az a kérdés, amit egyedül a kedvence válaszolhat meg. Ha nincsen allergiája, akkor gyakorlatilag bármilyen variáció szóba jöhet. Csirkés, halas, marhás, bárányos stb. zöldséges, rizses, krumplis… A felsorolást majdnem a végtelenségig folytathatnánk, ám a legbeszédesebb kiválasztási módszer a kóstoltatás.