Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Termékek Menü

Minőségi macskatápok, a bársonytalpúak kedvencei

Doromboló négylábúval osztja meg mindennapjait? Fontosnak tartja, hogy kedvence mindig egészséges és jó közérzetű legyen? Ugyan a legtöbb macska szeret lustálkodni, de ha kiszabadulnak a természetbe, akkor igencsak játékos, fürge kis lényekké válnak.

 Nem csak ezért fontos azonban, hogy a megfelelő minőségű macskaeledel kerüljön nap mint nap a tányérkákba. Főleg a szobacicák vannak kitéve az elhízás veszélyének, így célszerű a kis mozgásigényű állatoknak alacsony kalóriatartalmú eledeleket választani. A vemhes cicák, vagy a kölyökmacskák is egyéni igényekkel rendelkeznek a macskatáp összetételét illetően. Természetesen nem mindegy, hogy ivartalanított macskánk van-e, ugyanis ha igen, akkor száraztáp választásakor fokozott figyelmet érdemes arra fordítani. A kandúroknál gyakran előforduló egészségügyi problémák a húgyvezetéket érintik, ám a megfelelő tápokkal nem csak megelőzhető a gond, de a már kialakult probléma is szinten tartható.

Macskatáp kapcsán mindenképpen említést érdemel a kis bársonytalpúak számára adott mennyiség. A kedvencek rendszerint a konyhában vagy az étkezésük helyszíne körül szoktak sündörögni, és heves dorombolással, nyávogással jelzik, hogy igenis szívesen ennének. Mielőtt azonban a macskatáp után nyúlnánk, gondoljuk át, mikor kapott utoljára, s ennek függvényében hizlaljuk tovább. A jó minőségű macskatáp választásával akár súlyfelesleggel küzdő cicáknak is segíthetünk a plusztól való megszabadulásban. Ne feledje, kedvence egészsége és jó közérzete múlhat azon, milyen márka és színvonal mellett teszi le a voksot napjaink macskatáp kínálatából.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk macskatáp