Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Termékek Menü

Miért olyan népszerű az Orijen kutyatáp?

Az Orijen kutyatáp prémium választás. Akkor is, ha ételérzékenység nehezíti meg az etetés pillanatait. Akkor is, ha pusztán a minőségi összetevők élveznek elsőbbséget, és gyakorlatilag minden más helyzetben. De mitől válik prémiummá egy táp?

A makró anyagok és forrásaik mindenek előtt!

Mik azok a makrók? A testépítésben jártas olvasók valószínűleg tudják a választ. A szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok illethetőek ezzel a névvel. Ez a három anyagcsoport felelős a szervezet felépítéséért, az energia bevitelért, az anyagcsere, az emésztés helyes működéséért. A sort pedig még tovább folytathatnánk. Vagyis abszolút nem mindegy, hogy milyen forrásból is származnak ezek az összetevők. Nézzünk egy egyszerű példát. A leggyakrabban alkalmazott fehérje a csirkehús. Alapvetően nem lenne ezzel baj, ha az ételérzékenység nem keserítené meg kutyák ezreinek életét. De megkeseríti, és a ludas nagyon sokszor a csirke. Így aztán a nyúl, a bárány vagy a lazac tökéletes, úgynevezett hipoallergén alternatíva lehet a számukra. Szénhidrátokat is sokféle módon juttathatunk be a szervezetbe. Az, ami fedezhető gabonából, teljesíthető krumpli vagy rizs közbenjárásával is. Tudni kell, hogy ez utóbbi kettő allergénmentes, de az előbbi szintén az intoleranciával élő kedvencek mumusa. A zsírok minősége újfent roppant lényeges, a telített, telítetlen zsírsavak aránya beszédes. A transzzsírok pedig 100 százalékosan kerülendőek.

Az Orijen kutyatáp a legjobb?

Sokan szeretik címkézni az egyes tápokat, mondván ez jó, az jobb, amaz pedig a legjobb. Alapvetően azonban helyzet- és kutyafüggő, hogy mi a legideálisabb döntés. Az biztos, hogy az Orijen kutyatáp összetevői prémium kategóriába tartoznak, azaz a tápszemek ténylegesen táplálnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: Orijen kutyatáp Orijen táp