Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Mi az Acana kutyatáp sikerének titka?

Az Acana kutyatáp a minőségi összetevőiről és a különleges gyártási eljárásairól vált híressé. A hozzávalók milyensége kulcsfontosságú kérdés, ez az, ami az adott eledel megbízhatóságát adja. A kutyák táplálása az egészségük biztosításával egyenlő.

Mivel a fő táplálékforrásuk a táp, ezért egyáltalán nem mellékes, hogy miket tartalmaznak azok a bizonyos tápszemek. Milyen újításokat hozott magával az Acana kutyatáp ? Az összetétel tekintetében olyan anyagokra esett a gyártó választása, amik előtte kevésbé kerültek a figyelem célkeresztjébe. A csirkehús például elterjedt fehérjeforrásnak számított. Viszont rengeteg kutyánál allergiás reakciók jelentkeztek a folyamatos etetés hatására. Ugyanez a probléma merült fel a glutén esetén, ami egyébként az embereknél is komoly nehézségeket generál. Vagyis ezen anyagok helyettesítése megoldása váró feladatként tornyosult a gyártók előtt.

Az Acana gyorsan reagált. A megszokott alternatívák helyett előtérbe kerültek az eleinte szokatlan variánsok. A nyúlhús vagy éppen az alma alkalmazása ténylegesen újítónak számított. A várt hatás, azaz a siker pedig nem maradt el. Az összetevők nemcsak allergiás szempontból kímélőek. Az emésztést is támogatják, kizárva ezzel az irritációk esélyét. A hiánytáplálás veszélye sem áll fenn, mivel minden létfontosságú makro biztosított. A fehérjék, zsírok és szénhidrátok megbízható forrásból származnak. Az Acana kutyatáp nemcsak etet, hanem táplál A táplálás a minőségi hozzávalók borítékolását jelenti. Ez a változatosság sem íz, sem egyéb tekintetben nem jelent lemondást. Nemcsak ételérzékeny kutyáknak tökéletes döntés az Acana által tápszemekbe zárt eledel. Az egészség mindenkori támogatása egyedülállóan fontos cél.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Acana kutyatáp #Acana száraztáp