Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Melyik a legjobb kutyatáp? A Brit Premium!

Kétségtelenül az egyik legjobb kutyatáp a Brit Premium, nem beszélve a Brit kutyatáp család egyéb tagjairól. Többek között azért is, mert más gyártókkal ellentétben a Brit azon túlmenően, hogy biztosítja kedvencünknek a szükséges összetételű táplálékot, még a gazdik pénztárcájára is gondol.
A Brit premium kutyatáp kiváló ár-érték arányával szinte verhetetlen. De lássuk, mi szólhat még mellette…
 
Amikor új, bármilyen fajta kiskutyus kerül hozzánk, nyilván lehetőségeinkhez mérten a legjobbal akarjuk ellátni.
Erre a legalkalmasabb a Brit Premium kutyatáp. A Brit tápcsalád kedvencünk teljes élettartamára és méretére felkészülve gyárt tápokat. Már kölyök korban adható Puppy vagy Puppies tápokat idővel könnyedén, szinte zökkenőmentesen válthatjuk, junior, adult, majd senior tápokra.
Minden életszakaszban az arra jellemzően szükséges összetevőket biztosítva.
Egyik fő előnye, hogy bőséges minőségi összetevőkből készül, és magas tápértékkel rendelkezik. Ez a vitaminokban, fehérjékben, növényi rostokban, proteinekben és ásványi anyagokban gazdag száraz kutyaeledel megfelelő táplálékforrásként szolgál bármilyen fajtájú, méretű és korú házi kedvencnek.
 
A Brit továbbá még azért is jó választás, mert ha esetleg időközben allergiás tüneteket észlelünk kedvencünkön, melynek esetleges kiváltója netán a csirke vagy a gabona, akkor a Brit termékcsalád biztosítja a hipoallergén Brit Care tápokat vagy a gabonamentes Brit Care Grain free kutyatápokat.
Ezek a kutyaeledelek minőségi fehérjéből készülnek, mivel friss bárány- valamint lazachúst tartalmaznak, amelyek gazdag tápanyagot biztosítanak a kutyusoknak. Ezek a húsok magas tápértékük mellett, könnyen emészthetőek és meggátolják az allergiás tünetek kialakulását is. A szervezet számára igen fontos szénhidrátokat a Brit Care kutyatápban a burgonya biztosítja. A rizst is tartalmazó eledelek pedig az emésztés megkönnyítését szolgálják.
 
Ebből is látszik, hogy a Brit Premiummal vagy a Brit termékek bármelyikével csak is jól járhat Ön és kedvence egyaránt. Adja a legjobbat kedvenceinek.
Próbálja ki még ma! Rendelje meg most a Webtáp.hu állateledel webáruházban!
Tartalomhoz tartozó címkék: #cikk