Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

​Macskatáp a kiskedvencek igényeinek megfelelően

Manapság a háziállatok a család egyenjogú tagjai, akiknek a jóléte, egészsége és boldogsága ugyanolyan fontos, mint bármelyik más családtagé. Ez halmozottan igaz, ha macskákról van szó, akik bent élnek a házban és részt vesznek a mindennapok felhőtlen és nehéz pillanataiban is.

Akinek van macskája, annak nem kell ecsetelni, hogy mennyire fel tud tölteni, hogyha a kiskedvencek oda bújnak hozzánk egy hosszú, fárasztó, nehéz nap után, hogy vigaszt lelhessünk bennük. Cserébe pedig nem kérnek mást, mint egy kis törődést, amit a szeretetünkkel és a megfelelő macskatáp révén tökéletesen megadhatunk nekik. Akárcsak nekünk, a macskáknak is szükségük van bizonyos ásványi anyagokra és vitaminokra, amelyeket még a legváltozatosabb étrend mellett sem tudunk mindig megfelelően biztosítani.

A minőségi macskatáp ezeket a tápanyagokat mind megfelelő mennyiségben tartalmazza, ahhoz hogy a cicánk teljes életet élhessen, egészségesen, életerősen, hogy élete során rengeteg örömteli pillanatot okozhasson nekünk. Azonban mielőtt a következő bevásárlás alkalmával levennénk az első szemünk elé kerülő terméket, fontos tudni, hogy nem minden egyforma minőségű és nem minden típus felel meg minden macskának. Van külön felnőtteknek és kölyköknek való macskatáp, amelyeken belül további kategóriák is léteznek. A 0-tól 12 hónapos kiscicáknak teljesen más tápanyagokra van szükségük, mint az egy éven felülieknek, a 8 éven illetve 11 éven felüli idősebb kedvenceknek pedig megint más összetevőkkel adhatjuk meg az egészséghez szükséges dolgokat.

Ez pedig valahol teljesen természetes is, hiszen csak gondoljunk bele, hogy életünk során, a csecsemőkortól az időskorig, hogyan változnak az étkezési szokásaink. Érdekesség, hogy a fajtiszta macskáknak különböző macskatáp változatok állnak a rendelkezésre, ráadásul minden fajnak más és más. A másik jelentős kategória pedig a hipoallergén macskatáp, ami az érzékeny és beteges háziállataink életét könnyíthetik meg és tehetik szebbé, jobbá. Mindezeken túl pedig az ízesítések szabják meg a különböző variánsokat, amelyek közül a kedvenceink ízléséhez igazítva választhatjuk ki a megfelelőt.

Tartalomhoz tartozó címkék: #cikk