Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

ORIJEN macskatáp, ORIJEN HIPOALLERGÉN macskatáp

  ORIJEN macskatápok 

Orijen macskatáp , minden kor és méret részére!    

Információk, részletek, kiszerelés  megtekintéséhez kattintson a termékképre vagy a  Kiszerelés/Infó  gombra!
Rendezés:

Orijen 6 Hal Cat & Kitten 0.34kg

3.890 Ft -tól
Orijen 6 Hal Cat & Kitten 0.34kg

85% friss halhúst,zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket tartalmazó macskatáp, minden macska részére.

Orijen Cat & Kitten 0.34kg

3.590 Ft -tól
Orijen Cat & Kitten 0.34kg

85% húst, zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket tartalmazó gabonamentes macskatáp, minden macska részére.

Orijen Fit & Trim Cat 0.34kg

3.790 Ft -tól
Orijen Fit & Trim Cat 0.34kg
85% hústartalmú táp felnőtt és idős macskának.
Választék: 0.34, 1.8 5.4kg

Orijen Tundra Cat & Kitten 0.34kg

4.290 Ft -tól
Orijen Tundra Cat & Kitten 0.34kg
85% hústartalmú táp minden macskának.
Választék: 0.34, 1.8 5.4kg
Az ORIJEN macskatáp
Saját termék, saját gyártás, saját konyha.
Az ORIJEN macskatáp előállítója a Champion Petfoods, több mint negyed évszázada gyártja az általa kifejlesztett díjnyertes kutya-és macskaeledeleket.
Erős érzelmi szál köti a márkához, az összes ORIJEN terméket a saját gyárukban készítik, az alapanyag-előállítás és a gyártás minden folyamatát ott ellenőrzik a halak kifogásától és a haszonállatok megfelelő tartásától kezdve, a húsok gyárba szállításán és feldolgozásán keresztül, a minden részletre kiterjedő minőségellenőrzésig és a csomagolásig.
A Champion Petfoods az ORIJEN macskaeledelek  kifejlesztője és gyártója is egyben. Saját gyárukban alkotják meg a saját termékeiket, ezért a vásárlók 100 százalékban tisztában vannak azzal, hogy honnan származik a kedvencük tápláléka.  Nem gyártanak más cégeknek, és nem is gyártatnak más cégekkel kisállat eledeleket.  Másképpen el sem tudnák képzelni. Szerintünk Ön sem!
VALÓDI GYÁRTÓ? VAGY MARKETINGVÁLLALAT?
A vásárlók gyakran nem is tudják, hogy számos márka egy marketingvállalat tulajdonában van, amelynek nincs saját gyára.
Az ilyen típusú cégeknek kizárólag értékesítési koncepciójuk van, és nem rendelkeznek gyártási kapacitással nem ők vásárolják meg az alapanyagokat, nem végeznek kutatást és termékfejlesztést, és nem is készítenek állateledeleket. Ellenben van kidolgozott marketingstratégiájuk.
Az általuk menedzselt termékeket az ún. Szerződéses gyártók állítják elő. Számos állateledel gyár erre a tevékenységre szakosodott, kizárólag ’ saját márkás” termékeket gyárt a megbízói számára, a gyártókapacitásán csak bérmunkát végez, nincsen saját terméke, és nem is foglalkozik kereskedelmi tevékenységgel.
Őszinte meggyőződésük, hogy ezzel a módszerrel nem lehet felelősségteljesen a legjobb minőségű kutya-és macskaeledelt előállítani!
KI GYÁRTOTTA AZ ÖN ÁLTAL MEGVÁSÁROLT TERMÉKET?
Nem mindig egyértelmű, hogy egy marketingvállalattal vagy egy valódi gyártóval van dolgunk.
Hiszen egyik márka sem hirdeti harsányan azt, hogy nem foglalkozik gyártással, ezért a vásárló kizárólag a csomagoláson található információkból tudja megállapítani azt, hogy a termék bérgyártott vagy sem.
Ha a zsákon az olvasható, hogy „gyártva xy részére” (made for /produced for) vagy „xy engedélyével forgalmazva” (distributed under licence by), akkor a terméket egy marketingvállalat készítette a csomagoláson gyártóként feltüntetett céggel; a száraztápot a márkatulajdonos csak forgalmazza és a marketinggel kapcsolatos feladatot végzi, a gyártást pedig kiszervezte egy külsős cégnek.
Ha csomagoláson az olvasható, hogy a „xy gyártotta” (made by /produced by), akkor a márkatulajdonos és a gyártó is egy vállalkozás.
Ilyen termékgyártó és termékforgalmazó az ORIJEN macskatápok  előállítója a Champion Petfoods!