Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Carnilove macskatápok, jutalomfalatok

A CARNILOVE A MACSKÁK TERMÉSZETES TÁPLÁLKOZÁSI IGÉNYEINEK TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL ALKOTTÁK MEG.

A vadon található húsokban gazdag gabonamentes formulák, mint például a lazac, a pulyka, a kacsa, a fácán, a bárány, a rénszarvas és a vaddisznó, valamint az erdei gyümölcsöket és gyógynövényeket tartalmazó gabonamentes formulák esszenciális fehérjéket, zsírokat, vitaminokat és természetes antioxidánsokat biztosítanak a tökéletes fizikai állapot és az immunrendszer támogatása érdekében.

Rendezés:

Carnilove Cat Adult Duck&Pheasant – Kacsa&Fácán - Hairball Control 2kg

6.290 Ft -tól
Carnilove Cat Adult Duck&Pheasant – Kacsa&Fácán - Hairball Control 2kg Teljes értékű , gabona és burgonyamentes száraz táp felnőtt macskák részére, magas rosttartalommal, hogy megkönnyítse a szőrlabdák áthaladását az emésztőrendszeren.

Carnilove Cat Adult Duck&Turkey Large - Kacsa&pulyka – Muscles, Bones, Joints 2kg

6.290 Ft -tól
Carnilove Cat Adult Duck&Turkey Large - Kacsa&pulyka – Muscles, Bones, Joints 2kg A NAGY TESTŰ MACSKÁK IZMAI, CSONTJAI ÉS ÍZÜLETEI ÁLLAPOTÁNAK JAVÍTÁSA ÉRDEKÉBEN  KIFEJLESZTETT ELEDEL. OLYAN FAJTÁK RÉSZÉRE, MINT MAINE COON, AMERIKAI CSONKAFARKÚ, RAGDOLL, SZAVANNA, CHAUSIE, SZIBÉRIAI MACSKA, NORVÉG ERDEI MACSKA, OCICAT. TELJES ÉRTÉKŰ ELEDEL.

Carnilove Cat Adult Lamb&Wild boar – Bárány&Vaddisznó - Sterilised 2kg

6.740 Ft -tól
Carnilove Cat Adult Lamb&Wild boar – Bárány&Vaddisznó - Sterilised 2kg Teljes értékű, gabona- és burgonyamentes száraz táp ivartalanított macskák részére.

Carnilove Cat Adult Reindeer - Rénszarvas – Energy&Outdoor 2kg

6.290 Ft -tól
Carnilove Cat Adult Reindeer - Rénszarvas – Energy&Outdoor 2kg Gabona- és burgonyamentes eledel felnőtt macskák részére. Teljes értékű eledel.

Carnilove Cat Adult Salmon - Lazac – Sensitive&Long Hair 2kg

6.290 Ft -tól
Carnilove Cat Adult Salmon - Lazac – Sensitive&Long Hair 2kg Gabona- és burgonyamentes eledel, érzékeny emésztésű, hosszú szőrű felnőtt macskák részére. Teljes értékű eledel.

Carnilove Cat Kitten Salmon&Turkey – Lazac&Pulyka - Healthy Growth 2kg

6.290 Ft -tól
Carnilove Cat Kitten Salmon&Turkey – Lazac&Pulyka - Healthy Growth 2kg Gabona és burgonyamentes száraz eledel kölyök macskák részére.
 

Carnilove Fresh Cat Adult Carp&Trout - Ponty&Pisztráng - Sterilised 2kg

6.290 Ft -tól
Carnilove Fresh Cat Adult Carp&Trout - Ponty&Pisztráng - Sterilised 2kg Teljes értékű gabona- és burgonyamentes eledel friss hússal ivartalanított felnőtt macskák részére.

Carnilove Fresh Cat Adult Chicken&Rabbit - Csirke&Nyúl - Gourmand 2kg

6.290 Ft -tól
Carnilove Fresh Cat Adult Chicken&Rabbit - Csirke&Nyúl - Gourmand 2kg A Carnilove Fresh Chicken & Rabbit eledel a természeti törvények szerint készült, és kedvencének friss húsban gazdag, kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít, különféle zöldségekkel, bogyókkal és gyógynövényekkel kiegészítve.