Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

ACANA macskatáp

Acana macskatápok

ACANA macskatáp , minden kor és méret részére!

Információk, részletek, kiszerelés megtekintéséhez kattintson a termékképre vagy a Kiszerelés/Infó  gombra!
Rendezés:

Acana Grasslands Cat & Kitten 0.34kg

3.390 Ft -tól
Acana Grasslands Cat & Kitten 0.34kg

Változatos fehérjékből álló,gabonamentes,magas minőségű macskatáp,minden macska részére.

Acana Pacifica Cat & Kitten 0.34kg

3.390 Ft -tól
Acana Pacifica Cat & Kitten 0.34kg

3 féle halból készült,gabonamentes macskatáp minden macska részére.

Acana Wild Prairie Cat & Kitten 0.34kg

3.390 Ft -tól
Acana Wild Prairie Cat & Kitten 0.34kg

Prémium húsokból készült,gabonamentes macskatáp minden macska részére.

ACANA  minőség negyed évszázada.

Az Acana macskatáp gyártója a Champion Petfoods küldetése: biológiai szükségleteknek megfelelő terméket gyárt friss kanadai élelmiszerekből. 
Szemben a multinacionális vagy marketingvállalatokkal, akik nem a valódi termékfejlesztésre, hanem döntően az értékesítésre koncentrálnak, a Champion Petfoods speciális eledelek gyártója a kiváló minőségre helyezi a hangsúlyt több mint negyed évszázada. A "biológiai szükségleteknek megfelelő" koncepció a szárazeledelek egy új kategóriáját képviseli, azaz úgy kell táplálni kedvenceinket, ami megfelel az anatómiai felépítésüknek és az újra felfedezett természetes étrendnek. 

Az általuk használt összetevők is teljesen eltérőek. Nem használnak árutőzsdén vásárolt és többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat, kizárólag a gyárat körülvevő mezőgazdasági régió, a több ezer tó és a Csendes-óceán által biztosított élelmiszerek képezik az ACA NA  macskatápok alapját. A húsféleségek emberi fogyasztásra alkalmasak, és legnagyobb részük MINDEN NAP FRISSEN érkezik.
A friss kanadai élelmiszerekből készült biológiai szükségleteknek megfelelő szárazeledel gyártásához magasabb technológiai színvonal szükséges, mint a hagyományos termékek előállításához. 

Az egyedi gyártástechnológia és a kiemelkedő innovációs képesség számos jelentős elismerést szerzett az iparágban nemzetközi szinten is. 

Kizárólag olyan termékeket értékesít, amit saját maga gyárt a díjnyertes gyárukban, Kanada Alberta tartományában. A több mint 50 országban forgalmazott ACANA  termékek minőségét a kanadai Kormány igazolja és folyamatosan ellenőrzi, továbbá az Acana macskatáp  megfelel az összes nemzetközi, kisállat eledelekre vonatkozó előírásnak. 

De talán, ami a legfontosabb különbség, a biológiai szükségleteknek megfelelő filozófia iránti elkötelezettség, amely forradalmasítja a társállataink táplálását.