Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

kutyatáp

A hipoallergén kutyatáp messzire űzi az ételallergia rémét

2020. 12. 02. 11:00:00

A hipoallergén kutyatáp az ételallergiával, illetve intoleranciával küzdő kutyáknak ízletes és beleket, immunrendszert kímélő megoldás. Az érzékenység és az allergia az intolerancia két különböző fokozata. Az allergia heves reakciókkal jár. Egyetlen megoldás az allergén teljes és végleges kizárása.

A hipoallergén kutyatáp új szintre emeli a táplálást

2020. 09. 08. 10:00:00

A hipoallergén kutyatáp néhány esztendővel ezelőtt olyan újdonságnak számított, amire minden gazdi felkapta a fejét. Végre megoldás nyílt arra, hogy az allergiás reakcióktól és irritációktól szenvedő kutyusok olyan táplálékot kapjanak, ami nem fokozza a tüneteiket, nem súlyosbítja az állapotukat. Azonban akkor még alig pár kedvenc szorult ilyen jellegű gondoskodásra. A tendencia mára teljesen átalakult, és gyakorlatilag több az ételintoleráns kutya, mint az egészséges. Innentől kezdve a kereslet is fokozódott a speciális termékek iránt.

Mivel tud többet a hipoallergén kutyatáp?

2020. 03. 04. 11:00:00

Már biztosan Ön is hallott olyan állatokról, amelyek az átlagnál érzékenyebben reagálnak bizonyos helyzetekre. Ha esetleg az Ön kutyusa esetében is szükséges erre odafigyelni, akkor a hipoallergén kutyatáp nem hangzik majd teljesen ismeretlenül.

Mely tulajdonságokkal büszkélkedő kutyatáp a leginkább kutyatálba való?

2019. 05. 29. 11:00:00

A kutyatáp kiválasztása komoly feladat, ami felelősséggel jár. Nagyon leegyszerűsítve a kutyatálba pottyanó tápszemek kedvence egészségének a garantálói. Számtalan megbetegedés megelőzhető a jó eleség preferálásával, arról nem is beszélve, hogy az optimális táplálás hosszútávon fitt közérzetet eredményez, s ellenállást a kórokozókkal szemben.

A Trovet kutyatáp tálkába való finomság!

2018. 12. 27. 11:00:00

A Trovet kutyatáp minőséget garantál megfizethető feltételek mellett. Bár ez a kombináció manapság szinte hihetetlennek tűnik, mégsem elérhetetlen. Az összetevők milyensége elsőbbséget élvez akkor, amikor a konkrét típus után kutat. 

A megfelelő kutyatáp kedvencre szabott választás

2018. 12. 04. 12:00:00

Az optimális kutyatáp jellemzőit általánosságban nehéz felsorolni. Természetesen akadnak olyan jellemvonások, amik kiválóan árulkodnak az eleség milyenségéről, ám az adott helyzet, az érintett kedvenc állapota és egyéni jellemzői nagyon lényegesek a kiválasztás folyamatában. 

A megfelelő kutya eledel kiválasztásának lépései

2018. 03. 01. 12:00:00

Korántsem mellékes, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott kutya eledel kerül kedvence tálkájába. Manapság már a bőség zavara könnyen zavarba hozhatja, de nem érdemes az első szembe jövő ajánlatra lecsapnia. 

A gabonamentes kutyatáp, mint szuper élelmiszer

2017. 11. 08. 13:00:00

A gabonamentes kutyatáp mellőz minden gabonaterméket -- ahogy azt az elnevezése is sejteti --, mely allergiás reakciót válthatna ki kedvence szervezetéből. 

Melyik kutyatáp az igazi?

2017. 11. 01. 14:00:00

A fenti kérdésre nem létezik egyetemesen jó válasz, ami konkrétan rá tudna mutatni arra a zacskó kutyatápra, ami minden szempontból a legtökéletesebb...

Prémium kutyatáp, a táplálás alapja

2017. 08. 02. 09:00:00

Házi kedvencének ideális táplálása prioritást élvez. Ha olyan kutyatáp kerül nap, mint nap a tálkájába, mely minden fontos anyagot tartalmaz, akkor nagy eséllyel elkerülik majd a betegségek, és szervezete a lehető legideálisabban működik majd.