Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

kutyaeledel

kutyaeledel

2020. 11. 11. 12:00:00

Ha kutyatartó gazdiként nem éri be a középkategóriás megoldásokkal, és csak a legjobb kutyatáp az, amivel megelégszik, akkor nagyon fontos fokozott figyelmet szentelni a kiszemelt táp összetevőire is. A kölyökkutyák szempontjából ugyanis nagy jelentőséggel bír, hogy kifejezetten a számukra készített, speciális tápanyagokban gazdag eledelt kapjanak a mindennapok során.

2020. 09. 15. 11:00:00

A kutyaeledel rendelés kihívás vagy gyerekjáték? Ez attól függ, hogy az elképzelései az optimális tápról mennyire sziklaszilárdak. Ha bizonytalanság gyötri, és fogalma sincsen arról, mi lenne a jó választás, akkor leginkább kihívás a feladat teljesítése. Viszont, ha csak rá kell keresnie az ideális eledelre, akkor gyerekjáték az egész. Szerencsére az előbbi helyzeten is kifejezetten könnyű segíteni.

2020. 01. 09. 13:00:00

A minden szempontból megfelelő kutyaeledel túlmutat kedvence rajongásán. Nem lehet eléggé lerágott csont a “milyen az ideális táp” témája. Ha kutyája szereti a hasát, a habzsolás a hobbija és nagyjából bármit megeszik, amire csak rávetheti magát, akkor az biztos, hogy az ízléséből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, mert ha olyan fajta, akkor bizony a vasszöget is megenné, ha mondjuk virslikarika díszelegne rajta.

2019. 02. 06. 12:00:00

A kutyaeledel rendelés alap esetben bonyolult feladatnak is tűnhet, különösen, ha nincsen konkrét elképzelése arról, mi az, amit kedvence szívesen megenne. Ha allergiával, intoleranciával, irritáltsággal nem kell foglalkoznia, akkor nincsen nehéz dolga, mert jóformán kizárólag az ízesítés problémáját kell felkutatnia, azt pedig, ismerve szeretett négylábúját nem nehéz véghez vinni. 

2017. 12. 20. 15:00:00

Az optimális kutya eledel kiválasztása felelősségteljes feladat, amit nem érdemes elkapkodnia. Ha kedvence nem válogatós, és örömmel falatoz bármit, amit elé tesz, akkor könnyű helyzetben van, ám ekkor sem szabad elhanyagolnia az informálódást.

2017. 08. 30. 11:00:00

Nem egyszer találkozni ezzel a sűrűn feltett, gyakran emlegetett kérdéssel. A jutalomfalat vajon kutyaeledelnek számít, vagy ebbe a kategóriába kizárólag a tápok tartoznak? Nos, két oldalról érdemes megközelíteni ezt a kérdést. 

2017. 07. 06. 07:29:00

A világháló ma már nélkülözhetetlen segítőtársnak bizonyul munka, szórakozás vagy éppen vásárlás terén. Sokan használjuk ki az általa nyújtott kényelmet és gyorsaságot, és erre minden lehetőségünk meg van akkor is, ha négylábú kedvencünknek szeretnénk valami igazán finomat beszerezni.