Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Happy&Fit Superior kutyatáp; Happy&Fit Superior száraz kutyatáp

Rendezés:

Happy&Fit Superior Hipoallergén Friss marha, strucc, vízibivaly, sütőtökkel 10kg

21.590 Ft
Happy&Fit Superior Hipoallergén Friss marha, strucc, vízibivaly, sütőtökkel 10kg Happy&Fit Superior Hipoallergén friss marha strucc, vízibivaly és sütőtökkel  válogatós vagy érzékeny emésztésű felnőtt kutyák részére.

Happy&Fit Superior Hipoallergén GF Bárány, édesburgonyával és gyógynövényekkel 10kg

19.390 Ft
Happy&Fit Superior Hipoallergén GF Bárány, édesburgonyával és gyógynövényekkel 10kg Happy&Fit Superior Hipoallergén kutyatáp bárányhússal, édesburgonyával és gyógynövényekkel válogatós vagy érzékeny emésztésű felnőtt kutyák részére.

Happy&Fit Superior Hipoallergén GF Puppy&Junior Friss bárány, édesburgonyával 9+1kg

22.690 Ft
Happy&Fit Superior Hipoallergén GF Puppy&Junior Friss bárány, édesburgonyával 9+1kg Happy&Fit Superior Hipoallergén GF friss bárnyhússal, édesburgonyával és vörösáfonyával kölyök és fejlődésben lévő kutyák részére.

Happy&Fit Superior Hipoallergén Kacsa, halolajjal és almával 10kg

16.790 Ft
Happy&Fit Superior Hipoallergén Kacsa, halolajjal és almával 10kg Happy&Fit Superior Hipoallergén kacsával, halolajjal és almával válogatós vagy érzékeny emésztésű felnőtt kutyák részére.

Happy&Fit Superior Hipoallergén Pisztráng, halolajjal és glükozaminnal 10kg

20.990 Ft
Happy&Fit Superior Hipoallergén Pisztráng, halolajjal és glükozaminnal 10kg Happy&Fit Superior Hipoallergén friss pisztráng, halolajjal, glükozaminnal és kondroitinnel válogatós vagy érzékeny emésztésű felnőtt kutyák részére.