Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

​Kölyökkutya táp, az apróságok választása

A kölyökkutyák élete csupa öröm, izgalom, és kaland. Minden felfedezésre, megismerésre vár.

A szagok, a színek, az árnyak, a váltakozó képek mind-mind újdonságként hatnak a kópékra. Az egész napos rohangálás, játszadozás, felfedezés, azonban roppant fárasztó tud lenni, és nem mindegy milyen kölyökkutya táp kerül az asztalra, pontosabban a tálkába. A kölyökkutya tápok a junior korú négylábúakra optimalizált eleségek, melyek tartalmazzák azokat a fejlődéshez elengedhetetlen anyagokat, melyek szükségesek a csontok növekedéséhez, a szervek fejlődéséhez, és a kiskutya egészséges cseperedéséhez.

A kölyökkutya tápok lényeges, hogy megfelelő milyenségű, mennyiségű, és minőségű vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazzanak, hiszen a gyermek korban mancsoló ebek számára ezek a kiegészítők a legfontosabbak ahhoz, hogy vázuk, izomzatuk, s teljes testfelépítésük fajtájuknak megfelelően kialakuljon. A döntés tehát nem mellékes, és ha önnek is a kiskutya fejlődése az elsődleges, akkor mindenképp junior táp mellett döntsön.

Hogy miért emeljük ezt ki? Nem egyszer találkozunk olyan gazdákkal, akik felnőtt korú kutyájuk eledelével etetik a családba bekerült kiskutyát. Ez semmiképp sem jó módszer! Egy felnőtt kutyának egészen más tápanyag, és vitamin igénye van, mint egy épp serdülő ebnek.

Ha a kölyök rendes adult tápot kap, akkor nem jut hozzá a szükséges mennyiségű anyagokhoz, melyek hiánya komoly károkat okozhat a szervezetében. Hiánybetegségek, érzékenységek léphetnek fel, és a sornak csak az elején tartunk. Emiatt nem győzzük hangsúlyozni, hogy a kornak megfelelő tápot kell választani. A kölyökkutya táp ideális a felnövekvő generációnak. Az ilyen jellegű tápok etetésével biztosíthatja kiskutyájának a gondtalan gyermekkort, s az egészséges felnőtté válást!

Tartalomhoz tartozó címkék: #cikk