Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Termékek Menü

kölyök kutyatáp

2020. 11. 04. 11:00:00

Ahhoz, hogy a család kedvence, az édes kiskutyus nagy és erős házőrzővé fejlődhessen, a prémiumminőséget képviselő kölyök kutyatáp is szükséges. Egyáltalán nem mindegy az ebünk megfelelő fejlődésének a szempontjából, hogy az általa fogyasztott eledel milyen összetevőket tartalmaz, mint ahogy az egyes hasznos tápanyagok aránya sem jelentéktelen kérdés.

2020. 10. 13. 11:00:00

A kölyök kutyatáp milyensége prioritást élvez, hiszen a tápszemek összetétele egy az egyben befolyásolja a növekedés gyorsaságát, a csontozat, izomzat fejlődését, az ízületek megerősödését stb. Azaz a kis kópé egészsége és a vitális felnövekedés biztosítása nagymértékben függ a kutyatálba szánt elemózsia jellemvonásaitól.

2019. 09. 04. 12:00:00

 

A kölyök kutyatáp minden egyes szeme magában hordozza az egészséges, kifejlett, felnőtt kutyus ígéretét. Ahhoz, hogy kedvence optimális körülmények között növekedjen, akad néhány, elengedhetetlen összetevő. Ráadásul ezek aránya sem mellékes, tehát komplexitásában kell a tápláléknak egységet képviselnie.

2019. 04. 03. 10:00:00

A kölyök kutyatáp minősége egyenesen arányos a fejlődés milyenségével. Ha ezt a kőbe ugyan nem vésett, de a tapasztalat által bizonyított tételt szem előtt tartja a vásárlásnál, akkor messzire száműzheti kedvence táljától a nem megfelelő variációkat.

2019. 01. 09. 14:00:00

Az optimális kölyök kutyatáp legfontosabb jellemvonása nem az ízvilág milyenségére vonatkozik, lévén ahány eb, annyi szokás. Könnyen előfordulhat, hogy az ön kedvence nagyon válogatós és csupán bizonyos variációkat hajlandó megenni, de az sem lehetetlen, hogy valamilyen intolerancia miatt kénytelen megszűrni az alternatívák sorát.

2018. 11. 08. 10:00:00

A kölyök kutyatáp összetétele meghatározó a folyamatosan változó, növekvő, fejlődő szervezet számára. A csontok, ízületek és izmok, valamint a belső szervek kizárólag úgy tudnak kellő ütemben, mértékben mind fejlettebbé válni, ha a folyamathoz szükséges anyagok, kivétel nélkül ideális mennyiségben és minőségben biztosítottak. 

2017. 04. 05. 13:00:00

Új kis kedvenccel gyarapodott a család, és szeretné már a kezdetektől a legjobbat adni neki? A kölyökkutyák nagyon sok örömet és legalább ennyi mókás pillanatot okoznak, de nagyon fontos a táplálásukra való maximális odafigyelés is.