Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Imac Carry 60 szállítóbox

Ár:
6.440 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Imac Carry 60 szállítóbox

Közepes méretű kutyák és macskák számára alkalmas hordozó.

Egységár: 6.440,00 Ft/db
Termékértékelés: Nem érkezett vélemény.

Leírás és Paraméterek

Imac Carry 60 szállítóbox

Közepes méretű kutyák és macskák számára a Carry 60 hordozó garantálja barátainak az abszolút kényelmes utazást autóval, vonattal, hajóval vagy repülővel. Az acélrács ajtaja és az oldalsó rések biztosítják a megfelelő levegőt. A visszahúzható fogantyú, amely kényelmes a szállításhoz, lehetővé teszi a békében való mozgást. A Carry 60 hordozó az IATA légi közlekedésre vonatkozó szabályainak megfelelően készül, és általában a legtöbb légitársaság elfogadja a raktérben történő szállítást, bár a beszállás továbbra is saját belátása szerint történik. Ezért azt tanácsoljuk, hogy indulás előtt vegye fel a kapcsolatot a légitársasággal, hogy megismerje az ugyanazon szabályok által elfogadott szabályokat.

Három színben kapható, nem mérgező polipropilénből készül, leeresztő aljjal és rögzítőrendszerrel a bepattintható oldalsó horgokon keresztül, a kényelmes karbantartás és tisztítás érdekében. A fémajtó sarkaiban lévő négy horog lehetővé teszi, hogy teljesen kinyissa vagy eltávolítsa, hogy a Carry 60 hordozó hangulatos kennel legyen a kisállatának.

Mérete: 60 x 40 x 40cm

 
Faj Kutya
Kor Minden
Méret Közepes testű

A VÁSÁRLÓK VÉLEMÉNYE ERRŐL A TERMÉKRŐL:

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!