MIT KÍNÁL A BRIT PREMIUM?

A Brit Premium magas minőséget kínál, megfizethető áron, kutyatápos zsákba zárva. Bizony ez a tökéletes kombináció akkor, amikor a legjobb eledel után kutat kedvence számára.

Elengedhetetlen, hogy választásában nagy hangsúlyt fektessen kutyája egyéni jellemvonásaira. Fontos a kora, a mérete, és a fajtája, de az sem mellékes, hogy rendelkezik-e valamilyen érzékenységgel. Az aktivitását is jó, ha górcső alá veszi, ugyanis egy hiperaktív, vagy egy némileg túlsúlyos kutya egészen más típusú táplálást igényel. Előbbi számára olyan táp javasolható, mely kifejezetten aktív életet élő négylábúaknak lett kifejlesztve, magas fehérje, és zsírtartalommal, minőségi szénhidrátokkal, míg utóbbinak a diétás, alacsonyabb zsír, és szénhidrát tartalmú eledelek a tökéletesek. Bár sokan úgy vélik, hogy a mini, medium, vagy éppen maxi tápok pusztán a tápszemek nagyságában térnek el egymástól, ám ez nem igaz. Különböző méretű kutyák más tápanyagellátást igényelnek, s ennek megfelelően változnak az összetevők is.

A Brit Premium széles spektrumot nyújt a tápok világában. A felmerülő igényeket a cég próbálja maradéktalanul kielégíteni úgy, hogy közben hatékonyan óvja vásárlói pénztárcáját is. Ezek az eleségek ugyanis amellett, hogy maximális profizmusról árulkodnak összetételüket, előállításukat illetően, jutányos áron lehetnek az öné. Az ízek tekintetében sem fukarkodik a Brit Premium a lehetőségekkel: megannyi variáció közül válogathat a csirke, disznó, marha már-már szokványosnak mondható verzióin kívül, felfedezve a nyúlhúsos, kacsahúsos, vagy éppen lazacos eleségek világát. Ha kedvence hajlamos a válogatásra, akkor ilyen felhozatal mellett garantáltan ráakadhat arra az eledelre, mely kutyájára lett szabva.