MILYEN BRIT PREMIUM KUTYATÁPOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

Felelősségteljes gazdiként bizonyára Ön is boldognak és kiegyensúlyozottnak szeretné látni a kutyáját. A négylábúak erőnléte, energiája, jókedve nagymértékben függ attól, hogy milyen eledelhez vannak szoktatva.

A házikosztról már régóta tudjuk, hogy nem megfelelő a házi kedvencek számára. Helyette inkább azokat a kutyatápok érdemes eléjük rakni, amikben a megfelelő mennyiségben és arányban vannak a legfontosabb tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok. A Brit Premium kutyatáp minden esetben ideális választásnak bizonyul, még akkor is, ha az eb esetleg túlsúlyos vagy allergiás.

A Brit Premium kutyatáp előnyei:

  • Magas minőség

A Brit Premium termékcsaládban megtalálja azokat az eledeleket, amik magas minőséget, s ez által megbízhatóságot garantálnak. A benne található összetevők úgy vannak összeválogatva, hogy megfelelően táplálják az imádnivaló négylábúinkat. A magas (40-50%) hústartalom mellett olyan alapanyagokat is tartalmaznak, mint amilyen például a zab, búza, kukorica, valamint gyógynövények és gyümölcsök.

  • Tökéles ízélmény

A Brit Premium kutyatápok nem csak egészségesek, hanem finomak is, amit az is bizonyít, hogy az ebek már alig várják, hogy falatozhassanak belőlük. A finomságért pedig garantáltan kifejezik a hálájukat, ahogy azt kutyamódra szokás tenni. Az eledelek csirke, pulyka és zab, illetve bárány és rizs változatokban kapható.

  • Pontos tájékoztatás

A Brit Premium eledelek mindegyikéhez tartozik egy részletes leírás. Itt utána lehet olvasni, hogy az adott termék pontosan milyen alapanyagokat tartalmaz. Gondoskodó kutyatartóként bizonyára az Ön figyelmét sem kerüli el, hogy mivel eteti négylábú kedvencét. Erre különösen nagy gondot kell fordítania, ha a kutyusnak emésztőrendszeri problémái vannak vagy bizonyos összetevők allergiás reakciót váltanak ki nála.

  • Kiváló ár/érték arány

A magas minőséget képviselő Brit Premium kutyatápok kiváló ár/érték arányon állnak rendelkezésre. Vásárláskor nem csak eledelt vesz, hanem ezzel együtt hozzájárul ahhoz, hogy a házikedvence egészséges és fitt legyen. Elvégre a nagy szaladgálásokhoz, sétákhoz, játszásokhoz sok-sok energiára van szükségük. A kiváló erőnlét nem csak a kutyának öröm, hanem Önnek is, hiszen boldogságot érez, ha a négylábúval minden rendben van.

  • Széles választék

A Brit Premium kutyatápok sokféle ízben, kiszerelésben kaphatók. Ennek köszönhetően gazdiként megtalálhatja azokat a változatokat, amik maradéktalanul elnyerik a kutyája tetszését. Ha esetleg valamilyen speciális jellemzővel bír az eb, például túlsúlyos vagy allergiás, akkor is találhat számára ideális eledelt a Brit Premium termékcsaládban.

A Brit Premium kutyatáp fajtái:

  • Adult és Junior kutyatápok

A Brit Premium termékcsaládban megtalálhatók az adult, azaz felnőtt kutyák, illetve a junior, azaz kölyökkutyák tápanyagszükségletét kielégítő eledelek is. A Brit Prémium Junior változatok kifejezetten a 1- 12 hónapos négylábúak számára lettek kifejlesztve, míg az Adult eledelek a felnőtt kutyák igényeire lettek szabva.

  • Kutyatápok az ebek testméretei szerint

A Brit Premium kutyatápok nem csak kor, hanem testméret szerint is kategorizálva vannak. E tekintetben vannak a nagy, illetve a közepes és a kicsi testű kutyák számára kifejlesztett változatok. Az eledelek között van olyan is, ami testmérettől függetlenül ideális választásnak bizonyul. Ilyen például a Brit Premium by Nature Light pulyka és zab ízesítésben.

  • Kutyatápok speciális jellemzők szerint

A Brit Premium eledelek között vannak olyanok, amik a speciális tápanyagigényű kutyusok etetésére adnak megoldást. A Brit Premium by Nature Sensitive Lamb igazi ínyencség az allergiás négylábúaknak. A Brit Premium by Nature Light pedig a túlsúlyos ebek ideális összetételű eledele.

Brit care és Brit Premium kutyatáp – mi a különbség?

A Brit Premium mellett a Brit Care kutyatápokat is megtalálja. A két termékcsalád között az a különbség, hogy a brit care eledelek kifejezetten az érzékeny emésztőrendszerrel rendelkező, allergiás vagy allergiára hajlamos kutyák számára lett kifejlesztve. Emiatt ezek szuperprémium eledelnek minősülnek. A brit care kutyatápok hipoallergén összetevőket tartalmaznak, amik a magas emészthetőségükből adódóan alkalmazkodnak a kivételes tápanyagigényhez.

Ha azt szeretné, hogy a négylábú kedvence boldog és kiegyensúlyozott legyen a mindennapokban, akkor nézzen körül a brit prémium kutyatápjaink között! Nálunk megtalálja azokat az eledeleket, amikkel megfelelően tudja táplálni a család négylábú kedvencét, aki nem csak jól lakik, hanem igazi ízélményben is része lesz. Ez garantáltan jókedvre deríti, a kutya boldogsága pedig az Ön boldogsága is.