HOL KAPHATÓ TROVET KUTYATÁP? ITT: WEBTÁP.HU

Minden bizonnyal ez a céltudatos keresés abból adódik, hogy már hallott a Trovet kutyatápok előnyeiről és valószínűleg tapasztalt kutyás ismerősei is ajánlották, hogy ezek az akár különleges alapanyagú tápok, milyen jótékony hatásúak kedvenceik természetese egészségének fenntartásához vagy az egyes pl.: allergiával küzdő állatok tüneteinek enyhítésére. De lássuk mi is a titka…

 

A Trovet kutyatápok prémium minőségűek, nem csak kedvenceink létfenntartási igényeit biztosítják, hanem az egészségük hosszú távú megőrzését is, bármely életkorban.

A Trovet tápok a beteg állatok megváltozott tápanyag szükségleteit is figyelembe véve diétás táplálására is alkalmasak. Különösen ízletesek, így a beteg, legyengült állatok is szívesen fogyasztják.

A Trovet márkanév mögött hosszú évtizedek tudása és tapasztalata áll a kutyák és macskák táplálásával kapcsolatban. Állatorvosok közreműködésével került kifejlesztetésre. Ajánlásukban csak olyan termékek jöhetnek szóba, melyek összetétele és minősége hosszútávon megbízható.

A Trovet termékek, több mint 30 éve Európa számos országában bizonyították már, hogy megfelelnek ezeknek a szigorú elvárásoknak.

A Trovet kutyatápok kizárólag kiváló minőségű, alapanyagokból készülnek és természetesen mentesek mindenféle kémiai ízesítő anyagtól, színezéktől és mesterséges aromától, ízletességük a tisztán természetes nyersanyagoknak köszönhető, valamint a kedvenceink kedvébe járva és az allergiás tünetek csökkentésére felhasznált alapanyagok között megtalálható a bárány a nyúl, kacsa, egyéb vadhúsok, valamint ló és fürjhús is.

Próbálja ki még ma! Rendeljen most Trovet kutyatápot a Webtáp.hu állateledel webáruházban!