BRIT PREMIUM KEDVENCÉRE SZABVA

Kutyatáp választás során gyakran bizony igen nagy gondban vagyunk, hiszen a választék rendkívül széles. Mi alapján tegyük le a voksot egyik vagy másik márka mellett?

Legyen elsődleges az ár, vagy kedvencünk egészségmegőrzésének érdekében sokkal fontosabb a kapott minőség? Szakemberek és felelősen gondolkodó állattartók véleménye egyaránt megegyezik abban, hogy nem mindegy, milyen minőség kerül nap mint nap kedvencünk tányérjába. A Brit premium kutyatáp már sokszor bebizonyította, hogy értékes összetevőivel aktívan hozzájárul a négylábúak egészségének védelméhez.

Természetesen nem csak az a fontos, hogy a betegségek elkerüljék kedvencünket, hanem a mindennapi energikusság és jókedv is lényegesek. A megfelelő minőségű kutyaeledel választásával ezekért is sokat tehetünk. A Brit premium eledelei között mindenki megtalálhatja azt a típust, amely kedvence adottságainak leginkább megfelel. A kölyökkutyáknak egészen más igényei vannak táplálás téren, mint az idős, vagy éppen a súlyfelesleggel küzdő állatoknak.

Nem mindegy az sem, milyen életmódot folytat kedvencünk. A lakásban tartott padlócirkálók sokkal kevesebbet mozognak, mint például azok a nagytestű állatok, akikkel nap mint nap futni járunk. Érdemes a mindennap adott eledelt ezeknek tükrében is megválasztani. A Brit premium kutyaeledelek többféle kiszerelésben elérhetőek, így akár több hónapra előre beszerezhetjük kedvencünknek azt a táplálékot, ami nem csak ízlését nyeri el, de szervezete számára is értékes hatóanyagokat tartalmaz. Fontos, hogy a táp kiválasztásán túl arra is odafigyeljünk, hogy megfelelő mennyiségű friss víz is rendelkezésre álljon az etetőtál mellett.