BRIT MACSKATÁP, A PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ELEDEL

Ha négylábú kedvenceink gondozásáról van szó, akkor a minőség tápok megválasztásának kiemelt jelentősége van. A Brit macskatáp többféle ízzel és kiszerelésben beszerezhető, segítségével pedig gondoskodhatunk kedvencünk optimális táplálásáról.

De mégis miért olyan fontos, hogy prémium kategóriás eledelekkel lássuk el doromboló társunkat a mindennapokban? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a silány minőségű macskatápok nem biztosítják az állat számára a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét. Természetesen fontos szerep jut a szénhidrátoknak és az olajoknak is, hiszen ezek szintén nélkülözhetetlenek a négylábú egészségének és energikusságának megőrzéséhez.

Arra mindenképpen figyeljünk oda, hogy cicánk kijár-e a szabadba, vagy szobamacskaként éli mindennapjait. Energiaigénye ugyanis ennek függvényében változik. A szabadban rohangáló, kergetőző macskáknak magasabb energia bevitelre van szükségük, mint azoknak a társaiknak, akik főként heveréssel és dorombolása töltik életüket. A Brit macskatáp kínálatában mindenki megtalálhatja azt az eledelt, amely kedvencek korának és életritmusának a leginkább megfelel.

A cicák köztudottan ínyencek, és előnyben részesít a különleges falatokat. A Brit macskatáp gyártója odafigyelt erre, és a hagyományos csirkés, lazacos eledeleken túl például csirkemáj szaftos vagy bárányhúst tartalmazó tápokkal is megjelent a piacon. Főként a lakásban tartott macskák esetében fordul elő az elhízás, mely sajnos komoly egészségügyi kockázatot is jelent a négylábúak számára.

A drasztikus ételmegvonás helyett azonban a fogyókúra eszközeként érdemes segítségül hívni a Brit macskatáp kínálat kifejezetten túlsúlyos macskák számára kialakított eledelét. A gyártó természetesen gondolt a vemhes és a szoptatós cicák igényeire is, sőt, akár hipoallergén táp mellett is dönthetünk, amely ideálisnak bizonyul az érzékeny gyomrú felnőtt cicák számára.