​BRIT CARE A PRÉMIUM MINŐSÉG

A 21. század számos egészségügyi problémát vonzott magával, nem csak a mi életünkbe.

Kedvenceink esetében is egyre többször találkozunk emésztőszerv rendszeri gondokkal, amelyek megnehezítik életünket. A brit care kutyatáp olyan prémium minőségű megoldást kínál kutyája számára, mely garantálja, hogy érzékenysége ellenére is megfelelő tápanyagokkal látja el, allergiás reakciók nélkül.

A brit care tápjai ugyanis szinte minden lehetséges problémára kínálnak megoldást. A glutén, vagy éppen csirkehús mentes tápok már nem a jövő zenéi, ahogy a fogyókúrás, kizárólag halas termékek sem álmok csupán. A brit care próbál minden megváltozott igénynek eleget tenni, s minden életkorra, nagyságra kínál optimális választást.

Talán az ön számára is hihetetlennek tűnik, de a stressz nem csak az emberek népbetegsége, hanem a kutyákat is elérte, nyilván hála kellően érintett gazdáiknak. A Brit Care célul tűzte ki azt, hogy a tápok segítségével megvédjék a négylábúakat a külső környezet negatív hatásaitól, így óvva szív, és érrendszerüket, egészségüket. A gondosan, nagy odafigyelés mellett összeválogatott hozzávalók (mint például a bárány, lazac, rizs, burgonya) garantálják az étel magas fokú emészthetőségét, és gátolják az étel intoleranciák, és allergiás reakciók kialakulását.

Ön is láthatja tehát, hogy a Brit Care által forgalmazott tápok amellett, hogy fogyasztásuk által növelik a kutyák immunitását, védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben. A Brit Care eledelek magas minőségű hozzávalóinak hála a kutyák bélflórája védelem alá kerül, hiszen az összetevők megóvják a beleket a hasmenést okozó kórokozóktól. A bélflóra pedig nem csak az emberek esetében egyenlő magával az immunrendszerrel, így ha kutyája egészsége az elsődleges szempont, akkor a Brit Care prémium tápok tökéletes megoldást kínálnak önnek!