AZ ACANA KUTYATÁP NEM ADJA LEJJEBB A PRÉMIUM MINŐSÉGNÉL

Az Acana kutyatáp évtizedek óta az egyik legnépszerűbb, legkeresettebb eledel. Pedig a piacon számtalan versenyző tolong, a gyártó mégis megőrizte a vezető pozícióját, és természetesen ez nem ok nélkül való. De mi a márka és persze a tápszemek sikerének titka?

A minőségi összetevők egységet alkotnak

Nem mindegy, hogy egy adott eleség milyen forrásokból biztosítja a létfontosságú makroelemeket. A szénhidrátok származhatnak ugyan gabonafélékből, de már régóta tudható, hogy a glutén olyan allergén, amely sok négylábúnak okozhat irritációt. Akkor pedig miért kellene erre, az olcsó, de nem megfelelő minőségű anyagra támaszkodni? A burgonya, a zöldségek és gyümölcsök is tökéletesen megfelelnek erre a célra, kiváló Ch pótlókként, ráadásul egészségesek.

De mi a helyzet a fehérjével? Szintén rá lehetne bökni a leggyakrabban használt alapanyagra, a csirkehúsra, de ha egyszer ott a lazac, a bárány, vagy éppen a nyúl, akkor miért ne voksolna a gyártó a legjobb lehetőségek valamelyikére? A telített és telítetlen zsírforrások kiválogatása éppen ugyanennyire fontos. A komplexitás és az átgondoltság messziről látszik, és ez a fajta aprólékos odafigyelés adja az Acana kutyatáp különlegességét.

Megéri drágább eledelre áldozni?

A kutyája egészsége minden pénzt megér. Ezzel a tétellel vélhetően Ön is egyet ért. Ám ez még nem minden. Az összeg, amit maholnap rááldoz a táplálékra, idővel sokszorosan megtérül. Mert míg mások adott esetben orvostól-orvosig járnak majd a kutyájukkal a különböző emésztőszerveket, ízületeket stb. érintő megbetegedésekkel, addig a kedvence, hála az Acana kutyatáp gondoskodó megbízhatóságának, a farkát csóválva, kicsattanóan jó közérzettel fogja egy kiadós sétára invitálni.