AZ ACANA KUTYATÁP MINDEN SZEME VALÓDI TÁPLÁLÉK!

Az Acana kutyatáp prémium kategóriás eleség, ami összetevői magas minőségével és azok tökéletes egymáshoz viszonyított arányával száz százalékban a kutyák egészségének megőrzését támogatja. A különleges hozzávalók a világ minden tájáról érkeznek, elég csak a kagylókivonatra gondolni vagy éppen, az újító szellemiségnek számító gyümölcsök és zöldségek alkalmazására.

 

Utóbbival nagy feltűnést váltott ki a cég, mivel addig szénhidrát forrásként legfeljebb a rizst használták, mint hipoallergén variációt. De az, hogy a krumpli vagy éppen az alma lépjen elő, mint energiát biztosító anyag meglepő húzásnak számított. Ám ez a fajta innováció hozta el a gyártó világhírű sikerét, hiszen a tápjai minőségükkel magasan túlszárnyalták és szárnyalják most is a konkurens cégek termékeit.

Ha olyan eledel után kutat, ami a legjobb forrásokat veszi alapul a szénhidrátok, a fehérjék és zsírok biztosításához, ha mindennek tetejében nem kíván plusz táplálék kiegészítőkkel élni, akkor kétségtelenül a márka fémjelezte tápok a tökéletes választások. Utóbbi pozitívum a gyakorlatban azt jelenti, hogy az étrend kiegészítőkre jellemző előnyök már mind a tápszemek részeivé avanzsáltak, vagyis szükségtelen külön adagolással gondoskodni a megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelről.

Az Acana kutyatáp vásárlás kedvence egészség-bankjában kamatozó beruházás!

Ha kutyája intoleranciától szenved, legyen szó csirke vagy glutén érzékenységről, akkor a gyártó kínálatából könnyedén kiválaszthatja azt a terméket, ami vélhetően elnyeri kedvence, nyálcsorgató tetszését. Természetesen allergia jelenléte nélkül is egészség-tudatos döntés, ha a márka megtestesítette prémium minőségre voksol.