AZ ACANA KUTYATÁP A MINŐSÉG EREJÉVEL TÁPLÁL!

Az Acana kutyatáp minőségi összetevőiről híres, amik valóban nem hétköznapiak, s éppen ezért nem mindennapos mértékben támogatják a négylábúak optimális fejlődését. Az eledelek alapját három makrokomponens adja: a fehérje, a zsír és a szénhidrát. Ez bármilyen tápról elmondható.

A kérdés már csak az, hogy az egyes gyártók milyen forrásokat részesítenek előnyben? Kétségtelenül a csirke és a marha a két legsűrűbben felhasznált, proteinforrás, míg szénhidrátokat a gabonafélék biztosítják a leggyakrabban. Nincsen gond természetesen ezzel a felállással, ám egyre több kutya szenved valamilyen intoleranciától.

Többnyire a csirke és a glutén az a két allergén, melyek komoly tüneteket generálhatnak. Ezért, s a lehetőségek felfedezése miatt az Acana nem a hagyományos utat választotta akkor, amikor a tápprofilját meghatározta, megtervezte és megvalósította. A zöldségek és gyümölcsök szabad felhasználása például egyedülálló ötlet volt, ami nagyon is bevált.

A krumpli, vagy az alma kiváló szénhidrátforrások, mindennek tetejében nem allergének. De ott van a nyúlhús, a lazac vagy éppen a bárány, amik kivétel nélkül proteinben gazdagok. Viszont nemcsak a makroanyagok szintjén érdemel említést a gyártó képviselte koncentrált odafigyelést. Az egyéb “adalékok” teszik igazán exkluzívvá a termékeket.

Az Acana kutyatáp nemcsak táplál, hanem szolgál!

A tápok az egészség szolgálatában állnak, mivel vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket biztosítanak, hiteles, megbízható, nagy értékkel bíró forrásokból, ezzel teljessé téve a képet. A különböző típusok pedig még speciálisabb gondoskodást borítékolnak például ízületvédelem, emésztés megkönnyítése, diéta támogatása stb.