A TROVET KUTYATÁP NEM HAGYJA CSERBEN!

A Trovet kutyatáp, pontosabban a Trovet termékcsalád azért kitűnő választás, mert sokoldalú termékpalettával találkozhat, melyből könnyedén kutyája fogára valót válogathat.

 

Ez akkor is igaz, ha kedvence extra válogatós és esze ágában sincsen bármit megenni. A hagyományosnak tekinthető ízek mellett exkluzív variációkat is felfedezhet, amiknek valószínűleg négylábúja nem fog tudni ellenállni.

Hogy mitől válik egy táp prémium minőségűvé? Nyilván mindenekelőtt a nagyfokú megbízhatóságtól, ami az alapanyagok kiválogatására épp úgy igaz, mint a gyártási folyamatokra. Ha minden egyes részlet a helyére került, akkor állhat össze a kerek egész. A második lényeges szempont az összetétel oldaláról nézve a megfelelő szénhidrát, fehérje, zsír arány. Ezek a makronutriensek alapvetően határozzák meg az eledel milyenségét.

Egy egyszerű ám szemléletes példával élve, a juniorok számára készített verziókban a fehérjetartalom extra magas, hiszen kölyökkorban óriási szerep jut az izomzat, vázrendszer kifejlődésében – a fehérjéknek. Ezzel szemben egy idősebb kutyus számára nem kérdés, hogy szükségtelen, sőt egészségkárosító a túlságosan magas protein koncentráció. De a sort még a végtelenségig lehetne folytatni, ugyanis egészen másfajta törődést igényel egy vesebeteg kutyus és mondjuk egy némileg elhízott eb. Mindkettőjük számára létezik optimális eledel természetesen, de minden egyéni szituáció egyedi kezelést igényel.

A Trovet kutyatáp helytáll, minden helyzetben!

Az ízlés kérdése sokáig variálható téma, de a lényeg, hogy minden kutya más és más. A Trovet éppen ezért olyan termékeket dobott és dob a piacra, melyek sokszínűségükkel megkönnyítik a vásárlást, és a táplálást.