A ROYAL CANIN KUTYATÁP ELŐNYEI

A Royal Canin kutyatáp számos, pazar jellemvonással büszkélkedik. Mindenek előtt színes termékpalettájából bármilyen fajtájú kutyus számára könnyedén választhat megfelelő eleséget.

Ha labradorja van, akkor a legjobb, ha a retrievereknek készített alternatívát preferálja, de ha kedvence egy aprócska yorki, akkor sem hagyja cserben a Royal Canin. Hogy mi az értelme ennek a fajta szerinti táplálásnak?

Minden kutyus más és más, fontos megjegyezni, hogy ez fajtán belül is igaz. Ám vannak olyan tipikus jellemzők, melyek egy-egy fajtára különösen igazak. Ilyen, kiváló példa a labradorok esetében a falánkságból következő hízékonyságra való hajlam. Ők ösztönösen túleszik magukat, és ha tehetnék soha nem hagynák abba az evést. Vagyis az ő életvitelükre optimalizált táp megfelelő arányban tartalmaz fehérjéket, zsírokat és szénhidrátokat.

Persze úgy is határozhat, hogy érzékenységhez vásárol ideális eledelt. Sajnos ez a kérdés mind többeket érint, s az egyetlen hatásos megoldás, ha az allergén összetevőket kizárja kedvence étkezéseiből. A Royal Canin direkt intoleráns kutyák számára gyártott variációi kiváló alternatívák, s ráadásul kutyául finomak, ami nem egy utolsó szempont, főleg válogatós kedvenc esetén.

A Royal Canin kutyatáp további pozitívumai

A gyártó azon kívül, hogy sokszínű termékpalettával áll a vásárlók elé, még az árak tekintetében is odafigyel az ideális feltételek biztosítására. Vagyis ma már úgy határozhat, tudatosan a nagyfokú minőség mellett, hogy nem kell anyagilag áldozatokat hoznia. Oldalunkon mindennek tetejében könnyedén és gördülékenyen, néhány jól irányzott kattintást követően beszerezheti a kiszemelt tápot.