A LEGJOBB KUTYATÁP KÖNNYEDÉN ZSÁKON CSÍPHETŐ!

legjobb kutyatáp egyben tudatos választás, amivel hatékonyan támogathatja kedvence optimális fejlődését, illetve kicsattanó egészségének megőrzését. Amit eszel, azzá leszel – tartja a mondás, s ez fokozottan igaz a négylábúak esetében, különösen, hogy ők a napi táplálékukat abból fedezik, amit a táljukba kapnak.

 

Vagyis kizárólag a gazdikon múlik, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott tápra szavaznak. Mi alapján lehet eldönteni egy-egy termékről, hogy ideális-e – kutyája szempontjából? Nos kár lenne tagadni, hogy az ízvilág milyenségének kérdése prioritást élvez. Mert hiába büszkélkedik az adott eledel kiváló tulajdonságokkal, ha egyszer kutyája nem hajlandó még csak a tápszemek közelébe se menni, nemhogy megrágni és lenyelni azokat.

Ha kedvence nem rendelkezik semmilyen intoleranciával, akkor viszonylag könnyű helyzetben van, mert gyakorlatilag bármilyen ízesítésű variációt preferálhat. Ha bizonytalan, hogy a csirke, a marha vagy a bárány az állatian jó döntés, akkor érdemes az egyes verziókból kis kiszerelést vásárolnia és kedvence legnagyobb örömére kóstolót tartania. Természetesen nemcsak az ízre vonatkozó jellemzők élveznek elsőbbséget. A legjobb kutyatáp a makroanyag profiljáról ismerhető fel. Vagyis a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok eloszlásáról. Nem mindegy, hogy milyen forrásból származnak az alkotóelemek, ahogy az egymáshoz viszonyított arányszám sem érdemtelen információ. Kölyök korban emelt fehérjebevitelre van szükség a csontok, izmok, ízületek és inak ideális fejlődéséhez. Felnőttként a kiegyensúlyozottság és komplexitás preferálandó, míg idős korban a csökkentett protein mennyiség az, ami javasolható. A fenti tudás ismeretében pillanatok alatt ráakadhat a tökéletes variánsra.