A HIPOALLERGÉN KUTYATÁP MESSZIRE ŰZI AZ ALLERGIA RÉMÉT!

hipoallergén kutyatáp etetése igazi megváltás lehet kedvence számára, ha az allergének megkeserítik az életét és emésztését. Modern betegségnek tekinthető az ételintolerancia. Legtöbbször a glutén és a csirke az a két komponens, ami határozottan sok problémát generál.

A viszkető, kipirosodó kiütések, a kopaszodás, vagy éppen az emésztéssel összefüggésbe hozható gondok: hányás, hasmenés, illetve felszívódási nehézségekből származó fogyás egyenként is jelezhetik az intolerancia jelenlétét, de nem egyszer “közös erővel”  csapnak le. Ez nem az az állapot, ami tartható, ez az a helyzet, ami egyedül prevencióval orvosolható.

Néhány évvel ezelőtt komoly kihívást jelentett a megfelelő tápok felfedezése, ugyanis a gyártók még nem álltak készen az óriási keresletre. De ahogy telt az idő, úgy vált egyre több kutyus érzékennyé, s bár sokan meg tudták oldani a kérdést úgy, hogy nap, mint nap főztek kedvencükre, azért ez a forgatókönyv nem minden szituációban volt életképes.

Mára már elképesztően széles spektrumon mozognak azok az eledelek, amik allergénektől mentesek, s könnyedén beszerezhetőek. Mindennek tetejében a kutyák heves farokcsóválása a tápszemek láttán arra enged következtetni, hogy íz tekintetében sincsen szégyenkeznivalójuk ezeknek az alternatíváknak.

hipoallergén kutyatáp minőségi összetevői magukért beszélnek!

A fehérje bevitelt leggyakrabban hal-, bárány-, marhahús segítségével érik el a gyártók, míg a szénhidrátokat általában rizs, krumpli vagy valamilyen gyümölcs adja. Nyilván számtalan variáns létezik, összetétel tekintetében, aminek köszönhetően minden érzékenységgel élő kutyus vidáman szaglászhat és falhat bele abba az eleségbe, ami az állapotának éppen ideális.