Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

hipoallergén kutyatáp

A hipoallergén kutyatáp messzire űzi az ételallergia rémét

2020. 12. 02. 11:00:00

A hipoallergén kutyatáp az ételallergiával, illetve intoleranciával küzdő kutyáknak ízletes és beleket, immunrendszert kímélő megoldás. Az érzékenység és az allergia az intolerancia két különböző fokozata. Az allergia heves reakciókkal jár. Egyetlen megoldás az allergén teljes és végleges kizárása.

A hipoallergén kutyatáp új szintre emeli a táplálást

2020. 09. 08. 10:00:00

A hipoallergén kutyatáp néhány esztendővel ezelőtt olyan újdonságnak számított, amire minden gazdi felkapta a fejét. Végre megoldás nyílt arra, hogy az allergiás reakcióktól és irritációktól szenvedő kutyusok olyan táplálékot kapjanak, ami nem fokozza a tüneteiket, nem súlyosbítja az állapotukat. Azonban akkor még alig pár kedvenc szorult ilyen jellegű gondoskodásra. A tendencia mára teljesen átalakult, és gyakorlatilag több az ételintoleráns kutya, mint az egészséges. Innentől kezdve a kereslet is fokozódott a speciális termékek iránt.

A hipoallergén kutyatáp fajtától, kortól függetlenül jó választás

2020. 06. 01. 11:00:00

A hipoallergén kutyatáp egykor csak egy bizonyos „rétegnek” készült. Mindazoknak a négylábúaknak, akik valamilyen ételérzékenységtől szenvedtek. Leggyakrabban a csirkehús és a gabonafélék (a gluténtartalomnak hála) okozták az  irritációt. A jelek, tünetek felfedezése nem mindig volt egyszerű feladat, mert a vakarózás, szőrhullás vagy éppen testtömeg vesztés, pláne ha nem együtt bukkantak fel, más betegségekre is engedtek következtetni. 

Mivel tud többet a hipoallergén kutyatáp?

2020. 03. 04. 11:00:00

Már biztosan Ön is hallott olyan állatokról, amelyek az átlagnál érzékenyebben reagálnak bizonyos helyzetekre. Ha esetleg az Ön kutyusa esetében is szükséges erre odafigyelni, akkor a hipoallergén kutyatáp nem hangzik majd teljesen ismeretlenül.

A legjobb kutyatáp egyetlen ismérve

2019. 07. 04. 13:00:00

Mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk a legjobb kutyatáp egyetlen egy tulajdonságáról felismerhető? Ha ennek az információnak a tudatában pillanatok alatt rátalálhatna arra az eledelre, amit mindig is keresett és amit joggal nevezhet tökéletesnek?

A hipoallergén kutyatáp messzire űzi az allergia rémét!

2019. 03. 04. 13:00:00

A hipoallergén kutyatáp etetése igazi megváltás lehet kedvence számára, ha az allergének megkeserítik az életét és emésztését. Modern betegségnek tekinthető az ételintolerancia. Legtöbbször a glutén és a csirke az a két komponens, ami határozottan sok problémát generál. 

Hipoallergén kutyatáp speciális igények esetén

2018. 06. 27. 10:00:00

Miként az embereknél, úgy a négylábúak esetében is előfordulhatnak olyan egészségügyi problémák, melyek kapcsán nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségű eledelt kap kedvencünk.