Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Brit Premium Juniorral móka, és kacagás a kölyökkor!

A Brit Premium Junior kölyökkutyájára van szabva. Nagyon fontos, hogy fiatal korban olyan eledellel táplálja kedvencét, mely mindent megad fejlődő szervezete számára ahhoz, hogy néhány hónap elteltével kifejlett, egészséges, felnőtt négylábú váljon belőle. 

Az első hónapok prioritást élveznek. Ez az embereknél sincsen másképp, de míg egy gyermek hosszú éveken át növekszik, és fejlődik, addig egy kutya az első év végére maga mögött hagyja a kamaszéveket. A csontozat, a vázizomzat kellő erősítése, a vitaminok, ásványi anyagok megfelelő minőségű, és mennyiségű pótlása elengedhetetlenül fontos! Ez az a periódus, amikor a kölykök szervezete szó szerint felszippantja a beérkező tápanyagokat, s azonnal be is építi őket. A sejtek, szövetek, s ezáltal a szervek így épülnek fel, fejlődnek ki ideális mértékben. A vázizomzat, és a csontozat csak akkor tudja elérni a tökéletes erőnléti állapotot, ha a kutyatáp tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat például kálciumot, magnéziumot.

A Brit Premium Junior minden elvárásának megfelel! Ha olyan eledelt keres, ami kutyája szemszögéből nézve ízletes, finom, megannyi variációban elérhető, s ráadásul megfizethető áron hazavihető, akkor ne kutasson tovább. Révbe ért. A beszerzés költségein egy pillanatig sem kell idegeskednie. A Brit célja, hogy olyan prémium minőségű tápokat tegyen a polcokra, melyek azon túl, hogy tökéletes belső értékekkel büszkélkedhetnek, kedvező áraik miatt is az élvonalba kerülnek. Fontos, hogy mivel táplálja az első időkben kutyáját, hiszen az akkor megszokott táp lesz a mérvadó a jövőben. A Brit Premium Junior Pazar alapot nyújt ahhoz, hogy felnőtté avanzsált kedvencének, a Brit Adult további típusai közül válogathasson.

Tartalomhoz tartozó címkék: #brit premium #brit premium junior