Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az Orijen kutyatáp vitalitást kényeztető finomság

Az Orijen kutyatáp kitűnő választás, ha a kiegyensúlyozott táplálás a célja. Mit jelent a harmonikus etetés? Nemcsak azt, hogy a kutyája nyugalomban „felporszívózhatja”, békésebb fajta esetén elrágicsálhatja a tálba kiöntött ételét. A legfőbb kérdés, hogy mi az, ami végül tápszemek formájában a kedvence elé kerül?

Az Orijen kutyatáp arányos összetevő-profillal büszkélkedik

Mit jelent ezen a területen az arányosság? Nem kifejezetten a tápos zsák paramétereire gondolunk. Ami a leglényegesebb, fent is említett szempont, hogy mit rejtenek magukban a tápszemek, azaz milyen forrásból származó összetevőkkel rendelkeznek. Ráadásul ezen anyagok egymáshoz viszonyított mennyisége is hangsúlyos információ. Általánosságban majdnem felesleges ezekről az arányszámokról beszélni, mert kor, sőt, akár fajtafüggő is lehet az adat, ami optimálisnak tekinthető. Jó példa erre, ha összehasonlítja a kölyök, illetve az időskori tápok makroanyagainak arányszámait. A fehérjék, szénhidrátok és zsírok mennyisége nem akkor ideális, ha egyforma. Kölykök esetén a magas fehérjetartalom az elvárható, míg idős kutyáknál a csökkentett értékek a megfelelőek. De természetesen ezt még jócskán tovább lehetne cizellálni. Viszont, ami kétségtelenül beszédes tény, hogy a fent említett makroanyagok milyen forrásból származnak. A fehérjék csirke, marha vagy halhúsból? A szénhidrátok gabonafélékből, krumpliból vagy rizsből? És így tovább.

Miért annyira kedvelt az Orijen kutyatáp?

Azért, mert minőségi hozzávalók teszik ellenállhatatlanná a tápszemeket. A minőség, mint alapvető rendező és válogatási elv borítékolja, hogy a zsákokba csak olyan eleség kerül, amely nem pusztán az ízlelőbimbókat kényezteti, hanem az egészséget is maradéktalanul támogatja.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Orijen kutyatáp #Orijen táp