Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az Orijen kutyatáp minden szeme aranyat ér!

Az Orijen kutyatáp széles spektrumon mozgó termékpalettája minden korú és nagyságú kutya számára minőségi eledelt kínál. Negyed évszázad. Pontosan ilyen mértékű tapasztalattal rendelkezik a gyártó, ami a megbízhatóság egyik alap pillére. 

Az elmúlt évtizedekben teret és helyet kaptak a gyártósoron az innovatív eljárások azért, hogy a zsákokba szánt tápszemek a lehető legjobbat nyújtsák az éhes kutyaszájak számára. A gyártó saját konyhával, saját gyárral rendelkezik, azaz mindent egyetlen kézben tart, kezdve az alapanyagok beszerzésével, folytatva a gyártás részleteivel, zárva a zsákokba zárással.

Ez a fajta szemlélet egyrészt maximális rálátást biztosít minden, a tápok megalkotása során előtérbe kerülő apróságra, másrészt egyedülálló módon garantálja a prémium minőségű végeredményt, lévén a “gépezetben” nincsenek homályos elemek, átláthatatlan fordulatok. Ha végig nézi a paletta tagjait, akkor láthatja, hogy a sokszínűség szó szerint értendő.

Felfedezhet olyan eledeleket, amik kivétel nélkül adhatóak minden fajtájú, nagyságú, korú kutyának, de természetesen specializált termékcsaládokkal is találkozhat. Az Orijen kutyatáp kitűnő megoldás az ételérzékenységgel élő kedvencek, a túlsúllyal küzdő ebek számára, de a kölyök és idősödő négylábúak is az életkori sajátosságaiknak megfelelő táppal támogathatóak. Ami az ízesítést illeti, nos a lehetőségek tárházának ajtaja a nyálcsorgató végtelenbe nyílik.

A magas minőségű fehérjeforrásokon kívül zöldségek, gyümölcsök, sőt nem egyszer gyógynövények alkotják az eledelek szívét-lelkét. Megannyi kiszerelés közül válogathat igényeinek megfelelően, s mindennek tetejében a beszerzés végén pénztárcabarát árakkal számolhat.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Orijen kutyatáp #Orijen táp