Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az Orijen kutyatáp a minőségi, természetes összetevők képviselője

Az Orijen kutyatáp, anélkül, hogy kiemelnénk egyetlen típust, minőséget és megfizethetőséget testesít meg. Mindkettő lényeges kitétel, sőt, valójában kiegészítik egymást, különösen hosszútávon. Hiszen miért ne gondolkodhatna abban, hogyha rátalált az ideális tápra, akkor kitartson amellett? Ha kutyája örömmel veti rá magát a tápszemekre, akkor ennek alapvetően nincsen akadálya.

Sőt, a rendszeres tápváltogatás határozottan káros, mivel a bélben gyulladást generálhat, és ez az állapot akár állandósulhat is, további problémákat eredményezve. Ha kedvence válogatós, és nem könnyű a kedvében járni, akkor a legjobb, ha a már előzőleg megtapasztalt, és megszeretett ízek közül választ, mert így olyan alapra építkezhet, ami elvileg nem inoghat meg.

Mi az összefüggés az Orijen kutyatáp és a farkasok között?

Hogy jönnek ide a kutyák ősei? - kérdezheti jogosan. Ám, ha megismeri az Orijen hitvallását, akkor azonnal helyrekerülhet a fenti célzás. A gyártó ugyanis azt vallja, hogy a tápjai összetételükben tökéletesen megfelelnek az ősök igényeinek, azaz még talán a farkasok is szívesen szemezgetnének belőlük. A vállalat többek között a minőségi fehérjéiről híres, amik ráadásul koncentrált mennyiségben fedezhetőek fel a termékekben, és csak minimális mértékben bukkannak fel gabonaszármazékok. A mesterséges anyagoknak pedig, egyáltalán nincs helyük a tápszemek belsejében.

Az Orijen kutyatáp zöldségekre, gyümölcsökre és húsokra alapoz!

Az Orijen szerint, ahogy a farkasok sem szójával, búzával csillapították az éhségüket, úgy a kutyáknak sem ezek az összetevők valók, sokkal inkább a természet kincsei: zöldségek, gyümölcsök és magas minőségű húsok, amelyeket nem az ebeknek kell elejteni, hiszen a gyártó zsákba zárja a legmegfelelőbb hozzávalókat.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Orijen kutyatáp #Orijen táp