Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az Ön cicái próbálták már a Royal Canin macskatápot?

Aki cicát tart, az valószínűleg tisztában van azzal, hogy a macskákkal nem minden esetben egyszerű az élet. A kis szőrpamacsok bizony nagy öntudattal bírnak, éppen ezért nem félnek nemet mondani, ha éppen úgy hozza a kedvük.

Ez természetesen igaz az eledelek szempontjából is, hiszen ha a cicák megunnak egy tápot, akkor valószínűleg otthagyják és semmiképpen sem fogyasztják el. A Royal Canin macsatáp azonban biztosan ízleni fog a válogatós cicusoknak is, ezért bátran vegyen ilyen eledelt akkor is, ha válogatós az állata! Előbb-utóbb biztosan rá fog akadni egy olyan termékre, amelyik teljes mértékben kielégíti a macskájának az igényeit, ezért rendeljen a webáruházból egy szimpatikusnak tűnő ízt!

Külön előnyt jelent, hogy a Royal Canin macskatáp rengeteg változatban kapható, ezért szánjon rá egy kis időt arra, hogy kiválassza azt az eledelt, amelyik teljes mértékben illik a cicájához. Először is azon kell elgondolkodnia, hogy körülbelül mennyi idős az állata, hiszen nem mindegy, hogy kölyökkorú, felnőtt vagy idős macskának vásárol. Vegye azt is figyelembe, ha kedvence éppen egy speciális élethelyzetben van, hiszen egy vemhes vagy sérült cicának tápanyagokban gazdag Royal Canin macskatápot érdemes venni.

A rendeléskor tanácsos annak megfelelően kiválasztani a terméket, hogy milyen hosszú szőrzettel rendelkezik az állat, hiszen a perzsa változatoknál gondokat okozhatnak a szőrlabdák. A Maine Coon cicáknak például külön kapható Royal Canin macskatáp, ezért ha Ön egy hosszabb szőrű példánnyal rendelkezik, akkor tanácsos lenne ilyen eledelt vennie a cicája számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: #cikk