Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az ideális kutyaeledel nyomában

A kutyaeledel milyensége abszolút meghatározó kedvence életminősége szempontjából.

 

Mivel a fő, sőt a legtöbb esetben az egyetlen táplálékforrásról van szó, így kutyája azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tudja beépíteni a szervezetébe, melyeket egy-egy étkezés alkalmával kutyatáp formájában a táljába önt. Természetesen az íz kérdése sem mellékes, hiszen ha nem megfelelő variációval készül, akkor bizony kedvence még csak megkóstolni sem lesz hajlandó az eleséget. Ha négylábúja válogatós, akkor tudja, hogy mennyire nehéz megtalálni azt a típust, amit örömmel fal. Az ételérzékenység ugyanekkora kihívást jelent, hiszen szenzitivitás esetén az egészségügyi kockázatok miatt hangsúlyos, hogy milyen tápszemeket preferál.

Megannyi szituáció létezik, ahogy minden egyes kutya különböző, éppen ezért a legjobb, ha kedvencére szabja a döntését. A kínálatunkban kizárólag prémium kategóriás termékeket talál. A gyártók kivétel nélkül komoly szakmai hírnévvel és elismertséggel büszkélkednek, nem véletlenül.

A tápok makronutrienseit érdemes átolvasnia, ugyanis ezek árulkodnak arról, hogy az adott eledel hány százalékban tartalmaz fehérjét, zsírt és szénhidrátot. Mindháromra szüksége van a szervezetnek, de kornak, fajtának vagy élethelyzetnek (például betegség) megfelelően más és más az optimális arány. Egy kölyök számára nyilván lényegesen magasabb fehérjetartalom dukál így lehet gondtalan a fejlődés, míg egy idősödő ebnek jó, ha a fehérje bevitele csökken belső szervei egészségének érdekében.

Az optimális kutyaeledel minden szeme aranyat ér!

Ha rátalált arra a verzióra, melyet kedvence szíves-örömest tüntet el nap, mint nap, akkor fellélegezhet annak a megnyugtató ténynek a tudatában, hogy jó kezekben, pontosabban tápszemekben van kutyája.

Tartalomhoz tartozó címkék: #kutyaeledel rendelés #kutyatápok