Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az Acana táp minőségének titka

Az Acana táp, legyen szó bármelyik fajtáról szuperprémium minőséget garantál kedvence számára. Ha megvizsgálja az összetevők listáját, akkor hamar rádöbbenhet arra, hogy mi az oka ennek a nagyfokú megbízhatóságnak.

 

A minőség ugyanis már az alapanyagok kiválasztásánál megjelenik. Nem mindegy, hogy kutyája milyen étrendet követ. Lényeges a kora, a súlya, melyek behatárolják a konkrét típust. Az olcsó, ám ezzel együtt fogyasztásra kevéssé alkalmas variációk többnyire magas szénhidrát, és alacsony fehérjetartalommal kombinálnak. Ez az egyik legnegatívabb „arány”, mivel a fokozott ch bevitel, különösen, ha gyorsan felszívódó variánsról van szó vércukor ingadozáshoz, és hosszú távon elhízáshoz vezethet. A kimagasló, megbízható forrásból származó fehérje, és alacsony szénhidráttartalom az, ami követendő példa, és ami az Acana eledeleinél, mint tápanyag arány jelentkezik. A szénhidrátokra szüksége van a szervezetnek ahhoz, hogy a proteint megfelelő mértékben fel tudja használni, és be tudja építeni. Ám a fajtája korántsem lényegtelen. A zab kiváló alternatíva, mivel lassan felszívódó ch, azaz nem emeli meg ugrásszerűen a vércukor szintet, mégis tökéletes energiaforrás. A húsok, melyek teret nyernek a gyártó eleségeiben emberi fogyasztásra alkalmasak, azaz kitűnő jellemvonásokkal büszkélkednek.

Az Acana tápok extrái

Azon túl, hogy az alapvető komponensek egyenként a koncentrált válogatásról és tudatos összeállításról tanúskodnak, a típusonként eltérő, kiegészítő adalékok is a minőség fokozásában jeleskednek. A kagylókivonat például, hogy csak egyet említsünk meg az extrák közül, valódi érték, mely egyedülálló módon támogatja az ízületi egészség megőrzését.

Tartalomhoz tartozó címkék: #kutya eledel #acana táp