Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az Acana kutyatáp több, mint eleség

Az Acana kutyatáp olyan pazar jellemvonásokkal rendelkezik, melyek szinte emberi fogyasztásra alkalmassá teszik. Az csak egy dolog, hogy a házi kedvencek kivétel nélkül rajonganak a gyártó kínálta sokszínű ízpalettáért. 

Bár, ha kutyája válogatós, ha nem szívesen eszik meg bármilyen eleséget, ha kifejezetten nehéz a kedvében járni, akkor önmagában ez az egy pozitívum nyerő státuszba emelheti az Acana kínálta tápokat. Ám, ahogy fentebb említettük, ez csak a kezdet.

A minőségi összetevőkről egyrészt ódákat lehetne zengeni, másrészt naphosszig sorolhatnánk a nekik köszönhető előnyöket. Röviden és tömören összefoglalva a cég hosszú évek óta arra törekszik, hogy kizárólag megbízható forrásból származó anyagokat alkalmazzon a tápok előállítása során. Az allergiát kiváltó alternatívákat tudatosan kerülik. Egyre több kutya szenved a csirkehús vagy éppen a gluténos gabonák áldatlan mellékhatásaitól. Ilyen körülmények között bátran kijelenthető, hogy a kereslet is életre hívta ezt az egészség-tudatos mentalitást, amit akár a vállalat ars poeticájának is tekinthet.

 Az Acana kutyatáp egyben táplálékkiegészítő is!

A gyártó célul tűzte ki, hogy a szárnyaik alól kikerülő tápok a minőségi tápláláson kívül kiegészítő feladatokat is ellássanak. Vagyis az előállítás során olyan komponensek segítségéhez fordulnak, melyek hozzájárulhatnak az ízületek, izmok, csontok erősödéséhez, az idegrendszer fejlődéséhez vagy éppen a testsúly kontrollálásához.

Mindennek tetejében könnyedén választhat kedvence korának, és méretének optimális alternatívát. Az Acana termékei figyelembe véve az általuk képviselt professzionalitást minimális mértékben terhelik meg pénztárcáját, miközben biztosítják kedvence jó állapotát.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Acana kutyatáp #Acana száraztáp