Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az Acana kutyatáp ténylegesen táplál

Az Acana kutyatáp a prémium minőség zsákba csomagolt megtestesítője. Ha a kedvencének a legjobbat kívánja adni, akkor nem vitás, hogy a gyártó termékcsaládjai ebben a céljában maximálisan támogathatják.

A természet és a természetesség elsődleges

Az Acana esetében a minőségről nem mesterséges összetevők gondoskodnak. A természetes alapanyagok felhasználásával készített tápok nélkülöznek minden szintetikus kiegészítőt. Önmagában már ez a tény magas szintre emeli a vállalatot, és vele együtt a termékeket. Azonban a természetesség ez esetben azt is jelenti, hogy olyan anyagokat is tápszemekbe integrál a cég, amik nem mindennaposak.

Nem mindegy, hogy milyen jellegű a forrás

A szénhidrátok, fehérjék és zsírok forrásainak milyensége prioritást élvez. Lehet energiát nyerni gluténos gabonákból is, de a zöldségek, gyümölcsök is megfelelő alternatívák. Sőt, utóbbiak nem kockáztatják az allergia kialakulását. Ez csak egyetlen példa arra, mennyire lényeges, hogy honnan származnak a tápanyagok. A nyúlhús feltűnése annak idején újítónak számított a rengeteg, főleg csirkés ízvilágú eledel mellett. A bővítést félig-meddig a kényszer is segítette. Egyre több kutya vált ugyanis ételérzékennyé. Hamar kiderült, hogy a legtöbb gondot a glutén és a csirke okozzák.

Az Acana kutyatáp számtalan élet- és egészséghelyzetre megoldást nyújt

Gluténérzékenység? Csirke intolerancia? Fogyókúrázás? Ízületi problémák, vitaminpótlás? Sokáig sorolhatnánk a leggyakrabban jelentkező, felmerülő táplálási célokat. Ami biztos, hogy az Acana kutyatáp világában, modern eljárások nyomán, természettudatos elvek mentén, prémium tápszemek keletkeznek.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Acana kutyatáp #acana táp