Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az Acana kutyatáp minőségi összetevőkkel táplál!

Az Acana kutyatáp különlegessége prémium hozzávalóiban keresendő. A gyártó sohasem a megszokottat preferálta, mindig az új utakat kereste, s meg is találta azokat. A táplálás három komponensből valósul meg: fehérje, szénhidrát és zsír.

 

Ez az a triumvirátus a makroanyagok világában, mely a szervezet sejtjeinek felépítéséért felelős. A fehérje beépítése kizárólag szénhidrátok közbenjárásával történhet meg, s a zsiradékok azon túl, hogy olajozottá teszik a rendszert, támogatják a vitaminok felszívódását. Ebből kiderül, hogy ugyan lehet kizárólag erre a három összetevőre (s azok forrásaira) koncentrálni, ám ez a maximális egészség eléréséhez mégsem elegendő. A vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek kihagyhatatlanok a komplex képből. És ez a globális szemlélet az, ami az Acana tápjait kiemeli a sorból.

Egyrészt ott van a fent említett három makroanyag, ami több módon is fedezhető. Fehérje csirkehúsból, szénhidrát pedig búzából.. De ez nem az egyetlen lehetséges forgatókönyv, csupán a leggyakrabban alkalmazott. Igen ám, de egyre több kedvencnél ütött be a probléma, ételallergia formájában. A csirke és gluténérzékenység komoly nehézség, ami egyetlen módon, a fent említett források kiiktatásával oldható meg. De akkor mi marad?

Az Acana kutyatáp hozzávalói tisztaságukkal aratnak!

A gyártó palettájának megalkotásával előre gondolkodott, s eleve kizárta azokat az összetevőket, amik problémásak lehetnek. Így kerültek fókuszba a bárány, a hal, mint fehérje, az alma, a krumpli, mint szénhidrát források. Ezekhez jöttek hozzá a kagylóból, gyümölcsökből és egyéb természetes anyagokból származó vitaminok, ásványok és nyomelemek, megteremtve a táplálás komplex, egészséges variációját.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Acana kutyatáp #Acana száraztáp