Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Az Acana kutyatáp minden szeme az egészség hirdetője!

Az Acana kutyatáp prémium minőséget kínál. Bár ez az állítás maradéktalanul igaz, mégis keveset árul el a vállalat képviselte ars poeticáról, és a termékekben megjelenő professzionális megbízhatóságról.

 

Az elmúlt években rengeteget változott a kereslet milyensége. A négylábúak körében is megjelentek olyan betegségek, amik előtte nem jellemezték az eb társadalmat, legalábbis a statisztikák által bizonyított domináns mértékben biztosan nem. A gluténérzékenység, a csirke allergia és az egyéb intoleranciák kihívás elé állították az eledel gyártó cégeket. Olyan tápokra mutatkozott igény, melyek a különböző, akár keresztezett érzékenységek mellett is ideális alternatívát jelenthetnek. Az Acana kiválogatta azokat a minőségi tápanyagokat, melyek elengedhetetlenek a tökéletes végeredmény előállításához. A szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat ételallergia esetén is lényeges, a kutya egyedi sajátosságaihoz igazítva biztosítani. Vagyis ha például a rizs, mint szénhidrát, a csirke, mint fehérje forrás kiesik, akkor ezeket helyettesíteni kell. Mondjuk almával és báránnyal, de a lehetőségek tárháza végtelen.

Az Acana kutyatáp minden helyzetre kínál ennivaló megoldást!

A különböző betegségek, ízületi és izomzati problémák, esetleg emésztéssel kapcsolatos nehézségek szintén problémákat generálhatnak a táplálás tekintetében. Az Acana extra kiegészítőivel, vitaminokban és ásványi anyagokban dúskáló természetes összetevőivel hatékonyan járulhat hozzá a kutyák egészségének megőrzéséhez. Ha kedvencére szabja döntését, vagyis figyelembe veszi az életkorát, fajtáját és méretét, akkor a sikere nyálcsorgató módon garantálható.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Acana kutyatáp #Acana száraztáp