Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

Állateledel a kedvencek kényeztetésére

Minden gazda egyetért azzal az állítással, hogy a kedvencei a lehető legjobbat érdemlik.

Ez azt jelenti, hogy nagyon meg kell válogatni, hogy milyen eledel kerüljön a tálkájukba. A webtap.hu oldalon megvásárolható állateledel nem okoz csalódást a remek minőségüknek köszönhetően. Napjainkban számtalan fajta táp van forgalomban, a webtáp.hu webáruházban pedig azok amiket érdemes is megvásárolni, ha megbízható jó minőséget szeretne kedvencének, ezért érdemes innen rendelni. A heti akciók keretében még olcsóbban lehet hozzájutni egyes termékekhez.

A kutyák, cicák és rágcsálók részére vásárolható állateledel a webáruházban. A tápok tulajdonságaik szerint is csoportosítva vannak, ezért nem fog nehézségbe ütközni a vásárlás. Minden cica- és kutyaeledel nagy kiszerelésben is rendelhető a gazdaságosság érdekében.

Kedvenceink szívesen fogyasztják a teljesértékű, többféle ízesítésű száraztápokat. Hogy megtaláljuk számára legmegfelelőbbet, napjainkban a rendkívül széles ízvilág nyújt erre lehetőséget.

A Brit márka termékei bővelkednek a finomságokban. A klasszikus csirkehúson kívül, bárány, lazac, hering, kacsa, vagy vadhúsos tápok is megtalálhatók a kínálatban, vagy ha netán a lóhúsból készült táp lenne a "befutó" akkor a Trovet tápok közül is választhat. 

A nyuszik sem maradnak éhesek, hiszen a webtap.hu kínálatában van teljes értékű Brit Animals eledel, nyulaknak. A már gyakorló gazdák számára ismerős tápok legjobbjai itt mind megtalálhatók, akár az Acana, Brit, Trovet, Eukanuba és a többi, kiváló minőség gyártó közül szeretne válogatni. Megkönnyítve a kezdeti választást, webáruházunkban egy csokorba gyűjtöttük a legjobb tápokat kifejezetten kölyökkutyáknak.

Természetesen, ha gabonamentes állateledelre lenne szüksége, vagy más összetételre érzékeny, allergiás kedvenceinknek szeretnénk vásárolni hipoallergén összetevőkkel rendelkező eledeleket, az is megtehetjük a webshopban.

Emellett, a fajtatápokat is kínálunk, melyek szintén rengeteget segíthetnek a kutyák és macskák helyes táplálásában.

Tartalomhoz tartozó címkék: #cikk