Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

​Acana, a kanadai csoda-kutyatáp

Az Acana kutyatáp a kanadai ChampionPetfoods terméke.

A gyártó negyed évszázados múltra tekint vissza. Népszerűsége nem meglepő, hiszen a cég kizárólag a kanadai vidék mezőgazdaságából, és a Csendes-óceán adta kincsekből nyeri az Acana kutyatáp alkotóelemeit. Nyilván önnek sem mindegy mit fogyaszt kutyája nap, mint nap: a húsfeldolgozókból kikerült, emberi fogyasztásra alkalmatlanná vált nyesedékekből felépülő „eledelt”, vagy akár az emberek számára is ízletes, egészséges hozzávalókból álló, a kutyák anatómiája, és szükségletei szerint megalkotott tápot.

Az Acana kutyatáp az utóbbi kategóriába tartozik. Mivel a gyártó termékeit a világon több, mint ötven országban forgalmazzák, így a vállalat fokozottan odafigyel a minőségi ellenőrzésekre, így az Acana kutyatáp maximálisan megfelel a nemzetközi állat-minőségi előírásoknak is.

Az Acana kutyatáp adagolása gazdaságos, és könnyen megoldható. Csak a táp zacskóján leírtakat kell követnie, és a kutyájához igazított mennyiséget kell kimérnie. Mivel ez az eledel teljes értékű, nem vízből, és adalékanyagokból áll, így aránylag kevés is elegendő belőle ahhoz, hogy kedvenc háziállata egészséges, boldog, és kiegyensúlyozott legyen. Ezek után már az is érthetővé válik az Ön számára is, hogy a piacon kapható többi termékhez képest miért számít az Acana kutyatáp drágábbnak. A minőségnek természetesen ára van, viszont ha kiszámolja a mennyiség arányában a napi etetési költséget pár száz forintot kap, ami mellé nem kell vitaminokat, táplálék kiegészítőket vásárolnia, a teljes ellátásért.

Tartalomhoz tartozó címkék: #cikk