Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A Trovet kutyatáp nem kínál zsákba macskát, csak minőségi tápszemeket

A Trovet kutyatáp számtalan táplálási szituációra kínál minőségi, mégis megfizethető megoldást. Melyek a leggyakrabban jelentkező extra helyzetek?

A gluténérzékenység nemcsak az emberek életét keseríti meg

Néhány esztendővel ezelőtt, alig tudtunk valamit a búzafehérje intoleranciáról. Ehhez képest napjainkban tömeges jelenségről beszélhetünk, és korántsem csak a kétlábúak körében. Sok kutya is érzékeny lett gluténra, és ez különböző súlyosságú tünetegyüttesek képében mutatkozhat meg. Vannak négylábúak, akik jóformán véresre vakarják a testüket, miközben az emésztésük egyensúlya teljesen felborul. Akadnak ebek, akik hasmenéssel, hányással jelzik, hogy valami nincsen rendben. Ugyanis a legtöbb táp alapesetben gabonák formájában fedezi a fehérjék egy részét, valamint a szénhidrátokat. Azonban az igény egyértelművé vált, a gluténérzékenység kutyák millióit érintette és érinti.

A csirkeallergia életre hívta a hipoallergén variációkat is

A Trovet kutyatáp több alternatívával szolgál a hipoallergén kategóriában. Ez, a gyakorlatban annyit jelent, hogy a táp nem tartalmaz allergéneket, így sem glutént, sem csirkét. A csirkehús az utóbbi években egyre több problémát generál, ezért a lazacos, bárányos ízesítésűek a népszerűbbek.

A testsúly-kontroll fontos feladat, csak a mikéntje nem evidencia

Az optimális testsúly megőrzése nem egyszerű feladat, pláne habzsolós kutyák esetében. Szerencsére a csökkentett szénhidrát tartalmú variációkkal ez a nehézség is feloldható. A Trovet kutyatáp a diétás kihívásokra is ízletes, vonzó és megfizethető tápszemekkel felel. Azaz a gyártó ténylegesen válaszokkal szolgál a legtöbb, etetéssel kapcsolatos kérdésre.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Trovet kutyatáp #trovet táp