Kedves Látogatóink! Annak érdekében, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, valamint, hogy a keresésének megfelelő termékeket jelenítsünk meg az oldalunk cookie-kat használ. A cookie használat megváltoztatható a beállítások módosításával.

A tökéletes kölyök kutyatáp nyomában

Ahhoz, hogy a család kedvence, az édes kiskutyus nagy és erős házőrzővé fejlődhessen, a prémiumminőséget képviselő kölyök kutyatáp is szükséges. Egyáltalán nem mindegy az ebünk megfelelő fejlődésének a szempontjából, hogy az általa fogyasztott eledel milyen összetevőket tartalmaz, mint ahogy az egyes hasznos tápanyagok aránya sem jelentéktelen kérdés.

Emelt fehérjebevitel, avagy az első hetek kulcsszereplője

A kölyökkutyák egészséges gyarapodása elképzelhetetlen a fehérjében gazdag táplálék nélkül. Ez a tényező különösen az első hetekben, hónapokban releváns. Az izomzat növekedéséhez, illetve a csontok kielégítő erősödéséhez persze egyéb vitaminok is kellenek.

Megfelelő kölyök kutyatáp az érzékeny ebeknek  

A proteinbevitel fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, ha a kölyök kutyatáp kiválasztása kerül terítékre. Azoknak a kutyáknak, akik nem szenvednek ételintoleranciától, a csirkehúsból készített tápok tökéletesen beváltják a hozzájuk fűzött reményt. Ha viszont az eb emésztése nem megfelelő, a halból vagy a bárányhúsból készített kölyök kutyatáp legyen a választásunk tárgya! Ezek a hipoallergén készítmények garantáltan biztonságosan támogatják a kiskedvencünk egészségét.

Brit Care, Acana, Trovet, Profine és társai

Ha a házikedvencünk egészsége a tét, érdemes a nagyobb márkanevek termékei között mazsolázgatni, hiszen azok bizonyítottan megbízhatók. A webáruházunkban utánozhatatlan ajánlatokkal várjuk a kedves érdeklődőket, a magas színvonal, a változatosság és a költséghatékony árak jegyében.